MAJKA I ĆERKA OBLAČE CELU ESTRADU: Poznate dizajnerke napravile su HOLIVUD u Beogradu, a evo koje se dame oblače kod njih! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dizajnerka Aleksandra i njena ćerka Sandra prošle noć organizovale su reviju na Fashon Week-u i predstavile publici novu kolekciju ,,Boginje". Kreacije su izgledale svetski dizajnirane, a kako smo saznali, mnoge poznate dame se opredeljuju baš za ,,Lamour" dizajn, jer se u njima osećaju posebne i spremne za svaku priliku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dizajnerke Aleksandra i Sandra Čupković pokrenule novi biznis

 

Damski i sofisticirani izgled su zagarantovani ukoliko se opredeli baš za neki komad ovih uspešnih i ambicioniznih kreatorki. Aleksandra se odazvala našem pozivu i otkrila sve detalje o njihovom radu. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kreatorka Aleksandra Čupković napravila novu kolekciju

 

Tokom razgovora Aleksandra nam je otkrila i da je njena ćerka Sandra uplovila u svet dizajna, ali da je završila pravo, a potom i da su mnoge poznate dame, što iz Srbije, što iz inostranstva ponele njihove kreacije u kojima su se osetile nestvarno božanstveno.

- Mi imamo naš brend već nekih godinu, ja se preko 15 godina bavim time i to sam htela da pretvorim u reviju. Ćerka je ušla sa mnom u sve to, sam brend se zove ,,Lamour" što znači ,,Ljubav", i tu ljubav smo baš i uložili u svaki komad. Sama ova kolekcija je nastala dok je bila korona, kao i sve žene, htela sam da se negde pojavim, da se osećam lepo, pa sam pravila haljine za mature, veselja, svadbe i kada je pojavio fešn vik, htela sam da pokažem, i da kažemo , želim da izgledamo kao boginje, to mi je bila vodilja, kao što se i zove kolekcija ,,Boginja".

- Ćerka je odrasla sa mnom, od malih nogu, već sa 7 godina smo imale istu kreaciju, gledala je kako smo to osmišljavale, pa je ona sama kasnije krenula da radi i kada sam ja odlučila da uplovim u sve ovo, ja sam je pitala da li je ona za i pristala je, iako je završila prava.

 

Da li je rizik upuštati se u ovako veliki posao?

- Rizik je veliki, mi smo otvorili u vreme korone, mi smo započeli sa firmom 6 dana pre korone i svega, bilo je teško da se probijemo, jer smo samo jedni od dizajnera, ima dosta što poznatih, što nepoznatih. Mi radimo sa kvalitetnim materijala, mi stojimo iza svega što radimo, iza svega je jedna velika ljubav, mi ovo radimo istinski, celim srcem i kako se sve ovo otvorilo, sve je krenulo na bolje, ljudi nam se vraćaju, ko jednom dođe, uvek nam se vraćaju iz inostranstva.

Da li postoje poznate ličnosti koje nose vaše kreacije?

- Naše kreacije su nosile Dušica Jakovljević, Jovana Pajić, Ana Rajić, zaista dosta poznatih ličnosti dolazi kod nas. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dušica Jakovljević, voditeljka Zadruge

 

Koja je poruka vaših kreacija?

- Meni je suština da se žene osećaju udobno, da su materijali zaista oni koji su kvalitetni, da se osećaju lepo, posebno, u svakom tom komadu da zna da je to to, bez puno detalja da se kombinuju, mislim da svaka žena koja obuče naš komad može da se oseti posebno i sigurno kao i boginja, kao što je i ova kolekcija, ali pričam i svemu durgom, vizija je da u tim komadima budu svesne da su primećene, da zrače samopouzdanjem, da ne razmišljaju o tome da to što su obukle, da tu nešto fali, svaki komad je naprav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading