TOPALKO PRVI PUT PROGOVORIO! Pevač konačno otkrio DETALJE ĆERKINE SVADBE: Udala se na brzinu, preplakao sam!

Autor:

Zabava

28.09.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima su se zapitali, zbog čega se Helena Topalović udala brzinski u potpunoj medijskoj tišini, a sada je Topalko odlučio da se oglasi, i otkrije istinu

Republika

Foto: ST/D.KADRIĆ

Topalko otkrio detalje Heleninog venčanja

Poznato je da je Topalkova ćerka, Helena imala nekoliko burnih veza. Kao bomba je odjeknula vest da se Helena Topalović udala za biznismena Dragana Aleksića, inače bivšeg supruga od naše poznate voditeljke.

Helena je inače, teške volje priznala da se udala, te je sve detalje do poslednjeg dana, krila od javnosti, čak i indetitet svog novopečenog supruga. Čak se spekulisalo, da je njen izabranik i dalje u braku.

Foto: printscreen

Helena Topalović zablistala na venčanju

Sada se povodom ovih tvrdnji, oglasio Topalko i priznao da Helena nije ništa krila, već su hteli intimnu proslavu:

- Venčanje moje ćerke je naša intimna stvar i mi o tome ne možemo javno da pričamo. To da li je trudna i da li ću ja mlad postati deda, ne bih da komentarišem. Venčanje nije bilo tajno, samo smo organizovali intimnu proslavu za najbliže. Mi to tako radimo, ne želimo da na sva zvona obaveštavamo javnost. Samo želimo da imamo život, a ne rijaliti program kao neki drugi - započeo je Topalko za "Star", pa nastavio:

- Srećan samo kao i svaki otac kada uda ćerku. Nisam imao priliku da zapevam, jer nismo imali muziku uopšte, bilo je intimno uz ručak bez buke i halabuke. Zaplakao sam, odnosno otplakao, ali pre venčanja jer se mlada udala - rekao je pevač.

Podsetimo, mnogima je ovakav potez Helene bio jako sumnjiv, pa su čak krenule spekulacije, da je u drugom stanju, pa se ona i sama oglasila nakon venčanja, i stala na kraj svim tvrdnjama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading