ČAVA PONOVO JURI KIJU KOCKAR: Nakon raskida sa voditeljkom Dušicom, bivši fudbaler želi bivšu nazad! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar ponovo proživljava Zadrugu 1 u životu.

Republika

Foto: Prntscrin

Čava ponovo juri Kiju Kockar

 

Bivši fudbaler Miloš Dimitrijević Čava nakon raskida sa voditeljkom Dušicom Jakovljević ponovo se vratio staroj ljubavi, Kiji Kockar, prenose mediji. 

Naime, dosta se spukulisalo da su Kija i Čava raskinuli baš zbog Dušica, koja je pre nekoliko dana potvrdila da je raskinula sa bivšim fudbalerom i već se posvetila svom životu i novim odlukama. 

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Čava ljubi Dušicu Jakovljević

 

Bivši fudbaler je već otprilike tri godine u začaranom ljubavnom trouglu, sličan koji je Kija imala tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga". 

- Čava ne zna kojoj će pre! Nekad nam deluje da zapravo voli obe, jer kada sa jednom raskine, ima potrebu da ponovo zavede drugu. Pošto ga je nedavno Dušica ostavila, on je odmah kontaktirao Kiju u želji da se pomire - priča izvor za "Informer" blizak bivšem fudbaleru.

- Iskreno, oduvala ga je! Bila je povređena što se Miloš odmah posle raskida s njom vratio Dušici. Zato je sada iskulirala sve njegove poruke, mada nije isključeno da će popustiti ako Čava bude uporan. Njih dvoje imaju baš turbulentan odnos - završava priču izvor.

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević i Miloš Dimitrijević Čava

 

Tokom veze Dušice i Čave, on je koristio svaku priliku da je iznenadi, pa su tako išli na razne luksuzne destinacije, putovanja i skupoceni pokloni koji su je čekali na krevetu, sada više toga nema, a kako se spekuliše po gradu, bivši fudbaler ponovo juri za Kockarevom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

28.09.2021 13:19

On je nestabilan i neveran u ljubavi.

Odgovori 11 0