MIROSLAV ILIĆ STIGAO NA SUĐENJE SA LJUBAVNICOM: Mirjana stigla sa Lepom Brenom u Palatu pravde, čeka se DOKAZ o OČINSTVU? (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.09.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić i njegova ljubavnica sa kojom je bio pre 30 godina u ljubavnoj aferi Mirjana Antonović danas su se našli u Palati pravde zbog suđenja.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović danas na sudu

 

Bivša ljubavnica pevača i muzičke legende Miroslava Ilića, Mirjana Antonović pristigla je na sud kako bi se dokazalo očinstvo nad sinom Devinom u Palati pravde, prenosi Kurir. Poznato je da je Mirjana, sa kojom je Miroslav bio pre 30 godina u ljubavnoj romansi, dok je bio u braku, još uvek na sudu sa pevačem, zbog dokazivanja očinstva. 

Antonovićeva je u Palatu pravde na suđenje stigla u pratnji advokata, vrlo raspoložena i doterana u beloj košulji sa kratkom bundom. Potom je stigla i Lepa Brena, pevačica, koja je oduvek bila podrška Mirjani. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miroslav Ilić danas dokazuje očinstvo

 

Kako mediji saznaju, Miroslav je stigao na suđenje, ali on je odlučio da dođe dosta ranije, kako bi izbegao predstavnike sedme sile. 

- Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove - izjavila je Mirjana. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić na sudu zbog dokazivanja očinstva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar Maricic

28.09.2021 15:23

samo ne znam sto se trudi da dokaze nesto sto nece doneti dobro nikome...ilic ce imovinu prepisati pre smrti na priznatu decu i devinu nece nista ostati....ako ga do sada nije prizna nece ni posle 30 godina, ako nista drugo iz inata.