DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NAKON RASKIDA DONELA NOVU ODLUKU: Bivšem dečku Čavi poslala jasnu poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je raskinula sa dečkom Milošem Dimitrijevićem Čavom, a sada je potpuno promenila život iz korena!

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević nakon raskida sa Milošem Dimitrijevićem Čavom

 

Šarmantna voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je raskinula vezu sa fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Ćavom, no sada je odlučila da se posveti sebi i svom životu. 

Voditeljka Dušica oduvek je važila za devojku za kojom muškarci udišu, ali ona je odlučila da svoj život za sada promeni iz korena, pa se posvetila prijateljima i večernjim izlascima. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa prijateljicama iz večernjeg provoda, a svima je privukla pažnju njena posveta u opisu. 

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević sa dečkom Čavom

 

Žene često vape za pažnjom muškaraca, ali su svoje tek kada shvate da se najbolje osećaju u društvu pravih žena! Moje božanstvene žene - napisala je ona u opisu, a mnogi su u komentarima nagađali da voditeljka slavi upravo raskid sa Čavom.

Dušica i Čava su bili svega nekoliko meseci u vezi, a ona još uvek nije spremna da govori zbog čega je pre samo nekoliko dana došlo do raskida. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading