ELENA KITIĆ NA UDARU ZBOG NOVE PESME: Žika Todorović urnisao ćerku Marte i Mileta, brutalno je isprozivao! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2021

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumcu Srđanu Žiki Todoroviću se nikako nije dopala pesma mlade Elene Kitić, pa nije krio svoje mišljenje u njegovoj emisiji.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Instagram

Žika Todorovoić isprozivao Elenu Kitić

 

Glumac Srđan Žika Todorović prokomentarisao je kao vrsni poznavalac muzike i novi hit pevačice Elene Kitić koji je snimila za nastavak ,,Južnog vetra". 

U potpuno novom aranžmanu Kitićeva je otpevala pesmu koja je preko noći postala hit, ali se Žiki nikako ne sviđa, pa je svoje mišljenje i podelio sa svima. Elena je poznata kao pevačica koja ima vrlo čudan i specigičan ukus za muziku, pa nikada nije krila da ulaže mnogo u svoju karijeru, a kako ima podršku roditelja Marte Savić i Mileta Kitića, mlada umetnica gradi i te kako svoju karijeru uzlaznom putanjom. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Žika Todorović opleo po pevačici

 

Žika je u njegovoj emisiji koju vodi na televiziji RED prokomentarisao Eleninu pesmu, koja mu se definitivno nije svidela. 

Meni je ovo grozno, ja ovo ne mogu da slušam - bio je zaprepašćen Žika kako zvuči nova Elenina pesma.

Republika

Foto: instagram.com/elenakitic

Elena Kitić u vrelom izdanju

 

Pesmu ,,Laži" Elena je snimila zbog nastavka filma ,,Južni vetar", a u spotu je možemo videti u vrlo atraktivnom, vrelom i zanimljivom izdanju. Ćerka Marte i Mileta je i inače poznata po svom atraktivnom i šarmantnom izgledu, a baš zbog toga važi za jednu od poželjnijih pevačica na našoj estradi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading