DETALJI JEZIVE SMRTI SILVANE ARMENULIĆ I NJENE SESTRE: Mirjana je bila u šestom mesecu trudnoće kada je POGINULA! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2021

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najvećih muzičkih diva Silvana Armenulić poginula je u 38. godini života u saobraćajnoj nesreći, a sa njom je nastradala i njena sestra Mirjana koja je u tom trenutku bila trudna.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Silvana Armenulić doživela je tragičnu smrt

 

Čuvena pevačica Silvana Armenulić rođena je 18. maja 1939. godine, a njeno pravo ime je Zilha Barjaktarević. Silvana je bila četvrto dete od njih trinaestoro u porodici, ona je svoj život skončala teškom saobraćajnom nesrećom 1976. godine u oktobru. 

Silvana je svoju karijeru započela vrlo mlada, a preko noći postala je jedna od najvećih pevačica jugoslovenskog vremena. Svi su voleli Silvanin glas i stas, tamo gde se ona pojavila, uvek je bilo muzike, slavlja i veselja do ranih jutarnjih sati. Zvali su je i kraljicom kafanskog provoda, a hit ,,Šta će mi život bez tebe dragi", koju je lično za nju napravio Toma Zdravković vinuo je u nebesa. 

U 38. godini, kada je bila na vrhuncu svoje neverovatne slave, Silvana je izgubila život na mistralnom putu Beograd - Niš. Tada se pričalo da je ona trebala da krene na američku turnuju sa Tomom, o čemu su dugu maštali i sanjali dok su bili zajedno. Sa Silvanom u kolima bili su i Miodrag Jašarević i njena sestra Mirjana Barjaktarević, koja je tada bila u šestom mesecu trudnoće. 

 

 

Njihova treća sestra Dina Bajraktarevic Nikolić te kobne noći izgubila je svoje najmilije, ali i dan danas čuva uspomenu na sestre za koje je bila veoma vezana.

- Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentarom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom – rekla je za Dina jednom prilikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading