CECA RAŽNATOVIĆ NAPALA BIVŠU SNAJKU: Džidža je bila u vezi sa bratom pevačice, a sad se sve promenilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2021

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović zaratila je sa Bosancem tokom snimanja emisije ,,Zvezde Granda", a u sve se umešala i njegova ćerka Džidža.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda, Instagram.com

Ceca Ražnatović u sukobu sa Bosancem zbog Džidže

 

Muzički program ,,Zvezde Granda" izaziva veliku pažnju javnosti, naročito nakon što je u žiri došla i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je već ušla u nekoliko obračuna sa ostalim kolegama. 

Između ostalog tu se pojavio i Dragan Stojković Bosanac koji je pecnuo Cecu na snimanju emisije, na šta mu ona nije prećutala, pa je spomenula i njegovu ćerku Aleksandru Stojković Džidžu, nakon čega se on i te kako uvredio. 

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović i Bosanac se posvađali

 

No, izgleda da je Ceca zaboravila da je Džidža mogla da bude njena snajka pre nekoliko godina. Naime, javnosti je poznato da se Džidža zabavljala sa Cecinim bratom od ujaka, Milanom Marinkovićem. 

U to vreme kada su se Aleksandra i Milan zabavljali, Ceca nije krila da bi volela da joj Džidža bude snajka, ali kako je vreme prošlo, izgleda da se pevačicino mišljenje naglo promenilo, prenosi Espreso.rs.

Republika

Foto: instagram.com/dzidza.official

Džidža je trebala da bude snajka Cece Ražnatović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tigric

28.09.2021 13:30

Ceca prostakusa i abronosa