JOVANA JEREMIĆ OSTAVILA SVE BEZ REČI! Poznata voditeljka šokirala priznanjem!

Autor: Republika

Zabava

27.09.2021

23:25

Jovana Jeremić je u svom stilu, prokomentarisala koje je sve korekcije imala

 

e-stock/D. MILENKOVIĆ

Jovana Jeremić iskreno progovorila o estetskim zahvatima

Jovana Jeremić važi za jednu od najpoznatijih ličnosti sa estrade. Ona vrlo često govori o svom intelektu, ali takođe i spomene, i svoj izgled, te je bez dlake na jeziku, u svom stilu, priznala koje je sve korekcije imala na svom telu.

Najseksepilnije žene su niske žene. Nemam kompleks što sam mala žena. Visoka sam 163 i imam 52 kilograma i ne bih ništa menjala, ne bih volela da sam viša, jer bih onda bila savršena. Onda ne bih imala taj broj frajera koji mi se sada nabacuju. Minijaturna sam ali sam se*s bomba! – kazala je Jeremićeva u emisiji „Generalka“ na DR TV, a potom otkrila koje estetske korekcije je imala na licu.

 

Radila sam usne. Imam top usne, lepe i prirodne. Radila sam samo konture i gornju sam morala da dopunim jer mi je donja bila mnogo veća. Tu intervenciju sam imala sa 19 godina i sada ih samo „održavam“, jedanput u godinu dana. Reč je o korekciji kupidonovog luka hijaluronom. Nos sam korigovala botoksom, jer sam imala malu kvržicu. Radila sam i obrve ali nisam zadovoljna kako izgledaju pa ću sebe častiti novim za rođendan –  završava Jovana.

Podsetimo, voditeljka se proslavila po svojim opasnim argumentima i britkom jeziku, ali i po video snimcima u kojima igra, ali takođe, može da se pohvali činjenicom da je brojni svetski medije porede sa planetarno poznatom pevačicom Lejdi Gagom.

Komentari (0)

Loading