POTPUNO NOVI IMIDŽ CECE RAŽNATOVIĆ: Pevačica se pojavila na snimanju "Zvezda Granda", ova promena je ŠOKIRALA SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović nedavno je u novoj sezoni muzičkog programa ,,Zvezde Granda" postala žiri, a već je privukla veliku pažnju svojim komentarima i žustrim raspravama sa ostalim kolegama.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ceca Ražnatović se pojavila sa novom promenom

 

Balkanska diva i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju nove epizode ,,Zvezde Granda", a tom prilikom svima je privukla pažnju njena promena u imidžu.

Naime, Ceca je poznata kao pevačica koja je podložna promenama i uvek voli da eksperimentiše, kako u vizuelnom, tako i u muzičkom pravcu. Ona se ovom puta odlučila da se na snimanju muzičkog programa ,,Zvezde Granda" pojavi sa novom bojom kose, zbog čega su svi bili iznenađenji.

Ražnatovićka je ovaj put odradila poznati tretman balejaž, koji je osvežio njeno lice, a svi su bili pozitivno iznenađeni ovim potezom. Ceca je još jednom pokazala zbog čega važi za pravu damu estrade!

 

 

Ceca je istakla svoj bujni dekolte, koji je pored nove frizure, svima oduzimao dah, a osmeh nije skidala sa lica. Podsetimo, Ceca je pre nekoliko dana doživela tragično to što je njena velika prijateljica i saradnica Matina Tucaković skončala svoj život, pa je tim povodom i pokazala koliko se loše oseća. 

- Zanemela sam! Iza nje je duga, mučna borba! I koliko god da smo svi znali ozbiljnost situacije, ja reči nemam! Otišla je jedna vanserijska duša, žena koja je od svake situacije pravila poeziju, neko na čiji rad niko nije ostao imun, a mi koji smo je imali za prijatelja možemo sebe da smatramo privilegovanim! Marina moja draga, odmori svoju dušu i znaj da ćes zauvek biti voljena od svih nas - napisala je Ceca u objavi na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading