BOJANA RISTIVOJEVIĆ SE PORODILA! Poznata voditeljka podelila srećne vesti! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

27.09.2021

16:09

Bojana Ristivojević se danas porodila!

 

Marko Pantić

Bojana Ristivojević je na svet donela devojčicu

Bojana Ristivojević, bivša voditeljka rijaliti programa "Parovi", a sada voditeljka jutarnjeg programa brojala je sitno do porođaja.

Ona je takođe, pre neki izvesni period davala izjavu za domaće medije, i tada je priznala da očekuje bebu sa njenim izabranikom:

- Na trudničko sam otišla na pragu šestog meseca i to je bilo zbog preporuke mog ginekologa koji je smatrao da je neophodno da usporim tempo i da se više odmaram zbog bebe. Imala sam blage kontrakcije i to što je beba sve vreme nisko malo nas je bilo uznemirilo. Takođe, vođenje jutarnjeg programa koje traje pet sati nije nimalo lako. Stresno je, iako nikada to nisam htela da priznam. Mislim da sam u pravo vreme napravila pauzu. - rekla je nedavno Ristivojevićeva za medije.

Republika.rs

Bojana Ristivojević se porodila

 

Međutim, izgleda da su rode poranile kod Ristivojevićke, tako da se poynata voditeljka porodila, i ranije nego što je bilo planirano.

Bojana je ekskluzivno za Republiku podelila srećnu vest, i tako nam se pohvalila da je na svet donela devojčicu, a doktori su je ocenili čistom 10.

Mi samo možemo da im poželimo svu sreću!

Komentari (0)

Loading