POZNATA VODITELJKA MAZNULA CECINOG MANEKENA: Dajana Paunović objavila selfi sa Nikolom Lazetićem, svi su primetili OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dajana Paunović našla se u društvu fudbalera i manekena Nikole Lazetića, koji se proslavio ulogom u spotu Cece Ražnatović ,,Crveno".

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Dajana Paunović maznula Cecinog manekena

 

Poznata voditeljka Dajana Paunović svoj privatni život krije kao zmija noge, a sada je sve šokiralo to što je objavila fotografiju sa manekenom koji je važio za najvećeg šmekera devedesetih godina. U pitanju je maneken i fudbaler iz spota balkanska dive Svetlane Cece Ražnatović ,,Crveno" Nikola Lazetić

Lazetić je oduvek važio za momka za kojim su devojke sekle vene i uzdisale zbog njegove lepote, atraktivnosti i šmeka, a izgleda da je Dajana uspela da ga osvoji. Dajana je na svom Instagram profilu objavila selfi sa Nikolom, pa objasnila zbog čega su se našli na kafi. 

Republika

Foto: instagram.com

Dajana Paunović u društvu Nikole Lazetića

 

- Uz popodnevnu kafu sa mojim prijateljem o afirmaciji ženskog sporta i mnogim ostalim drugim temama. Timskim radom do cilja - napisala je Paunovićeva uz zajednički selfi.

Po fotografiji se može zaključiti da su i Dajana i Nikola zadovoljni razgovorom i popodnevnom kaficom.

Lazetić je svoju fudbalsku karijeru započeo tokom vođstva Željka Ražnatovića Arkana ,,Obilića", a potom je uspeo da pređe u FK ,,Crvena zvezda", zbog čega je postao još više poznat. Dok je bio u jeku svoje popularnosti, Ceca i Arkan su Lazetića angažovali u pevačicinom spotu ,,Crveno". 

Republika

Foto: youtube.com/prinscreen

Nikola Lazetić u spotu ,,Crveno"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading