BRAT SEKE ALEKSIĆ KRIJE MRAČNU PROŠLOST: Bio je priveden 2 godine zbog IZNUDE NOVCA, pevačica ovo krije kao zmija noge! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

27.09.2021

14:44

Seka Aleksić nikada do sada nije pričala o burnoj prošlosti svog brata Nedžata, koji se danas pojavio na proslavi rođendana njenog sina Jakova.

 

printscreen

Seka Aleksić ima brata koji je bio priveden

 

 

Pevačica Seka Aleksić neretko pokazuje svoju porodicu izuzev naslednika Jakova i Jovana i supruga Veljka Piljkića, a kako je danas okupila najmilije zbog proslave rođendana prvog sina, tu se pojavio i njen brat. 

Naime, Seka nije neko ko u medijima priča o bratu, a njegova prošlost je i te kako burna. U pitanju je Nedžat, koji je Seki dosta pomagao, kao i njena majka tokom odgajanja sinova, shodno njenom poslu. Iako se pevačica uvek trudila da sve svoje vreme uloži u to da Jakova i Jovana izvede na pravi put, vrlo često zbog nastupa i koncerata, kao i obaveza je morala njena majka da joj uskače u pomoć. 

instagram.com

Seka Aleksić napravila proslavu za sina Jakova

 

No, brat Seke Aleksić, Nedžat krije burnu i mračnu prošlost, o kojoj pevačica nikada nije pričala u medijima. Naime, Nedžat je bio priveden dve godine zbog sumnje da je iznudio veliku svotu novca od vlasnika jedne radnje u Novom Pazaru. Kako prenosi Svet, Nedžat je od vlasnika tražio da mu uplati 2. 000 evra, zbog čega je reagovala policija u privela ga. 

instagram.com

Brat Seke Aleksić bio priveden zbog iznude novca

 

Komentari (0)

Loading