BRAT SEKE ALEKSIĆ KRIJE MRAČNU PROŠLOST: Bio je priveden 2 godine zbog IZNUDE NOVCA, pevačica ovo krije kao zmija noge! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić nikada do sada nije pričala o burnoj prošlosti svog brata Nedžata, koji se danas pojavio na proslavi rođendana njenog sina Jakova.

 

Republika

Foto: printscreen

Seka Aleksić ima brata koji je bio priveden

 

 

Pevačica Seka Aleksić neretko pokazuje svoju porodicu izuzev naslednika Jakova i Jovana i supruga Veljka Piljkića, a kako je danas okupila najmilije zbog proslave rođendana prvog sina, tu se pojavio i njen brat. 

Naime, Seka nije neko ko u medijima priča o bratu, a njegova prošlost je i te kako burna. U pitanju je Nedžat, koji je Seki dosta pomagao, kao i njena majka tokom odgajanja sinova, shodno njenom poslu. Iako se pevačica uvek trudila da sve svoje vreme uloži u to da Jakova i Jovana izvede na pravi put, vrlo često zbog nastupa i koncerata, kao i obaveza je morala njena majka da joj uskače u pomoć. 

Republika

Foto: instagram.com

Seka Aleksić napravila proslavu za sina Jakova

 

No, brat Seke Aleksić, Nedžat krije burnu i mračnu prošlost, o kojoj pevačica nikada nije pričala u medijima. Naime, Nedžat je bio priveden dve godine zbog sumnje da je iznudio veliku svotu novca od vlasnika jedne radnje u Novom Pazaru. Kako prenosi Svet, Nedžat je od vlasnika tražio da mu uplati 2. 000 evra, zbog čega je reagovala policija u privela ga. 

Republika

Foto: instagram.com

Brat Seke Aleksić bio priveden zbog iznude novca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading