SEKA ALEKSIĆ PUKLA 5. 000 EVRA NA PROSLAVU: U domu pevačice veliko slavlje, a onda se pojavila i OVA MASKOTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić Piljkić napravila je proslavu rođendana za svog sina Jakova, kog je dobila u braku sa Veljkom Piljkićem.

Republika

Foto: instagram.com

Seka Aleksić potrošila 5.000 evra na proslavu rođendana

 

Pevačica Seka Aleksić napravila je gala proslavu rođendana za svog sina Jakova, a za aranžman, dekoraciju i maskote nije žalila ni dinara. Kako Informer.rs prenosi, Aleksićeva je iskeširala za ovu proslavu 5. 000 evra, a klinci i klinceze uživale su u raznim đakonijama koje su se našle na švedskom stolu. 

- Seka je dugo razmišljala na koji način da obraduje Jakova, pa je došla na ideju da proslava bude u znaku Spajdermena, jer ga on obožava. Napravila je čitav mali grad za decu, a cela proslava koštala je oko 5.000 evra - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje.

 

 

- Samo torte (šest komada) su koštale oko 1.000 evra. Seka je angažovala i animatore, koji su bili obučeni kao Spajdermen. Tražila je od njih da osmisle razne igre za decu, pa su se tako mališani oprobali i u penjanju konopcima. Na rođendanu je bila i ogromna kuća na naduvavanje sa likovima iz crtanog filma Patrolne šape koja se najviše dopala sekinom mlađem sinu - rekao je izvor.

Republika

Foto: instagram.com

Proslava rođendana sina Seke Aleksića

Seka je u braku sa Veljkom Piljkićem dobila dva sina Jakova i Jovana, zbog čega je neizmerno srećna, a sve svoje slobodno vreme ulaže kako bi naslednike školovana i obrazovala. U svojim javnim nastupima i izjava Seka voli da napomene koliko su je sinovi promenili iz korena, budući da je oduvek želela da se ostvari u ulozi majke. Veštačkom oplodnjom, Aleksićeva je uspela da ostvari svoj san, a danas već slavi sa svojim najmilijima rođendan sina Jakova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading