MALTRETIRALA SPREMAČICE I KONOBARE, A ŽELI UDAJU ZA MILIONERA: Marina Visković progovorila o privatnom životu, detalji će vas FRAPIRATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Visković neretko govori o privatnom životu, a sada je odlučila da otvoreno pokaže koliko je spremna daleko da ode u odgovorima.

Republika

Foto: Republika

Marina Visković želi udaju za milionera

 

Popularna pevačica Marina Visković jedna je od najpoželjnijih estradnih dama kod nas, a o svom privatnom životu nedavno je počela da govori sve češće i češće i to javno na Instagram profilu. 

Iako je svoj privatni život krila kao zmija noge, Marina se nakon raskida dugogodišnje veze potpuno opustila pred kamerama, ali i na društvenim mrežama, pa je tako odgovorila na jedno pitanje na Instagramu, a odgovor je šokirao javnost. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Marina Visković pevačica progovorila o privatnom životu

 

- Udala bih se za nekog milionera, koji nikada nije kući, lakirala nokte, spremačicama držala predavanja o slaganju odeće po boji, išla na pool dance, maltretirala konobare koji nisu preljubazni kada me vide - napisala je ona, a potom otkrila da se ipak šali:

Republika

Foto: instagram.com

Marina Visković progovorila o udaji

 

- Šalim se naravno,ja sam umetnička duša cela tako da bilo šta što ima veze sa tim i psihologija naravno je moja ljubav.

Nakon toga, Viskovićeva je progovorila i o udaji, pa je svima otkrila javno da se i te kako plaši tog trenutka. 

Republika

Foto: instagram.com

Marina Visković otkrila detalje o udaji

 

- Ja nešto baš imam paranoju od udaje ceo život. Sve mislim nema više ništa od strasti, truda, osvajanja emocija, kao da postajem nečija lutka "sigurica". Kao da će mrak, čitaj brak, da me pojede. Nisam sigurna da li će se pojaviti neko da me razuveri - bila je iskrena pevačica Marina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

27.09.2021 11:24

Хихихи