SPEKULIŠE SE DA JE RAZVELA ŠABANOVOG NASLEDNIKA: Sada se Tamara Selimović oglasila i OTKRILA ISTINU! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

27.09.2021

09:56

Spekuliše se da je razvela Šabanovog naslednika, sada se Tamara Selimović i otkrila detalje veze!

instagram printscreen

Tamara Selimović

 

Tamara Selimović, finalistkinja muzučkog takmičenja “Zvezde Granda” vidno uznemirena zbog novonastale situacije koja ju je odjedjom zadesila, odlučila je da se oglasi nakon što je kao bomba odjeknula vest da se zbog nje razveo Emir Habibović, muzički naslednik tragično nastradalog pevača narodne muzike Šabana Šaulića.

Foto: Privatna arhiva

Emir Habibovića nazivaju naslednikom Šabana Šaulića!

 

– Imam potrebu da objasnim o čemu se radi apropo vesti da sam razvela dečka Emira Habibovića. Nas dvoje smo otpočeli vezu kada je već bio rešio da stavi tačku na prethodni odnos. Druga supruga mu je zapravo bila nevenčana. Nikada nisu potpisali papir i to malo ko zna. Nemam ništa sa njegovim razvodom, dušebrižnici su jedva dočekali da medijima jave kako sam ga razvela. Veoma cenim porodicu mog dečka i da mi on nije potvrdio da je slobodan čovek nikada se u takvu vrstu odnosa ne bih upustilaobjavila je vidno uznemirena pevačica na Instagramu.

instagram printscreen

Objava Tamare Selimović u celosti u vezi njene veze sa Emirom Habibovićem!

 

 

 

Sa druge strane, pevač se danas oglasio i izjavio:

– Tamara je sve lepo objasnila. To je jedina istina. Ne volim da govorim mnogo o privatnim stvarima, ali ne krijem da sam srećan sa Tamarom – rekao je pevač, a piše Objektiv.

Komentari (1)

Loading
Leilani

28.09.2021 01:50

Boze, drago dete, kakva veza sa ovim necim? Izgledas kao lutka, a on, brdo sala sa telecim pogledom. Inteligencija mu isparila. Ja sam duplo starija od tebe a Ovo ne bih ni metlom dotakla. Fuj