SPEKULIŠE SE DA JE RAZVELA ŠABANOVOG NASLEDNIKA: Sada se Tamara Selimović oglasila i OTKRILA ISTINU! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekuliše se da je razvela Šabanovog naslednika, sada se Tamara Selimović i otkrila detalje veze!

Republika

Foto: instagram printscreen

Tamara Selimović

 

Tamara Selimović, finalistkinja muzučkog takmičenja “Zvezde Granda” vidno uznemirena zbog novonastale situacije koja ju je odjedjom zadesila, odlučila je da se oglasi nakon što je kao bomba odjeknula vest da se zbog nje razveo Emir Habibović, muzički naslednik tragično nastradalog pevača narodne muzike Šabana Šaulića.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Emir Habibovića nazivaju naslednikom Šabana Šaulića!

 

– Imam potrebu da objasnim o čemu se radi apropo vesti da sam razvela dečka Emira Habibovića. Nas dvoje smo otpočeli vezu kada je već bio rešio da stavi tačku na prethodni odnos. Druga supruga mu je zapravo bila nevenčana. Nikada nisu potpisali papir i to malo ko zna. Nemam ništa sa njegovim razvodom, dušebrižnici su jedva dočekali da medijima jave kako sam ga razvela. Veoma cenim porodicu mog dečka i da mi on nije potvrdio da je slobodan čovek nikada se u takvu vrstu odnosa ne bih upustilaobjavila je vidno uznemirena pevačica na Instagramu.

Republika

Foto: instagram printscreen

Objava Tamare Selimović u celosti u vezi njene veze sa Emirom Habibovićem!

 

 

 

Sa druge strane, pevač se danas oglasio i izjavio:

– Tamara je sve lepo objasnila. To je jedina istina. Ne volim da govorim mnogo o privatnim stvarima, ali ne krijem da sam srećan sa Tamarom – rekao je pevač, a piše Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leilani

27.09.2021 23:50

Boze, drago dete, kakva veza sa ovim necim? Izgledas kao lutka, a on, brdo sala sa telecim pogledom. Inteligencija mu isparila. Ja sam duplo starija od tebe a Ovo ne bih ni metlom dotakla. Fuj