OD ELENINE VILE NA KOSMAJU ZASTAJE DAH: Zavirite u novi dom poznate dizajnerke nakon razvoda od Karića u koji je uložila više od MILION EVRA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Karić je pokazala svoju vilu vrednu divljenja na Kosmaju u koju je uložila preko miion evra!

Republika

Foto: instagram.com/elena.karamankaric

Elena Karaman

 

Elena Karaman, ćerka Verice Rakočević i dizajnerka nameštaja nakon što je kupila plac na Kosmaju, ali i dobar deo šume okolo kako joj niko ne bi smetao, izdvojila je i pozamašnu sumu novca za prirodne materijale od kojih se pravi njen dom, ali i enterijer.

U samoj divljini u šumi na Kosmaju, Elena Karaman Karić, sagradila je vilu koja ima više od 300 kvadrata, a sada završava poslednje finese kako bi mogla do kraja godine da se useli u novi dom i živi svoju porodičnu idilu.

- Elena je sama dizajnirala nameštaj, ali i neke antikvitete je već naručivala iz inostranstva, a koji su autentični i unikatni pa im je cena više desetina hiljada evra. Sada sama kreči dom, ali isto tako i oslikava zidove s obzirom na to da je to njen hobi koji gaji godinama. Veliku pomoć dobija od majke, ali i snova, ali isto tako želi koliko je moguće sve sama da završi. U domu se nalazi posebna prostorija za njene rituale kojih se nije odrekla. Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od cene koje je uložila zastaje dah. Čuo sam da je uložila preko milion evra. Kako za gradnju, tako za nameštaj i razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer. Ona je veliki ljubitelj umetnosti, a dela vrhunskih majstora koštaju. Ne žali novac, samo da je opremi kako je zamislila - kaže za izvor upućen u celu priču.

 

Ona će, kako dodaje izvor, živeti sa sinovima, a život u šumi im neće predstavljati problem jer je dizajnerka po navodima oduvek i htela da živi van gužve i vreme u gradu.

- Svi su se već navikli na taj način življenja. Srodili su se sa prirodom. Ona ih je učila koliko je priroda značajna i deca su od malena odgajana u tom duhu. Sada gleda i da kupi neke životinje koje bi gajila na imanju, a imaće i svoju baštu organskih proizvoda - ističe izvor.

Inače, i sama Elena je ranije rekla da voli da pri uređenju doma kombinuje antikvitete i moderan dizajn.

Republika

Foto: instagram.com/elena.karamankaric

Elena Karaman želi da kupi i životinje koje bi gajila na imanju!

 

- Za mene je prostor, sam po sebi neiscrpan izvor inspiracije. A nje ima svuda, od dečjeg crteža, preko kante za đubre na Kališu, do prirode koja je sama po sebi inspirativna. Volim antikvitete. To sam, valjda, ponela iz svoje primarne porodice. Moja mama nas je svakodnevno bombardovala nekim novim servanom, tabernaklom ili pak starim becom ili sevr porcelanom. Pravo umeće bilo je proći kroz salon, a ne potkačiti neku od tih rka, kako smo ih mi tada zvali. Na posletku smo se izveštili u vožnji slalom na suvom. Danas smatram da malo kulture nije na odmet u svačijoj kući - pričala je ranije za “Stori” Elena Karić, koja se iz javosti potpuno povukla poslednjih godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading