TIKTOKER I FRIZER BOŽIDAR PAVLIĆ LEPŠI JE OD SVIH STARLETA: Brutalnom ženskom lepotom osvaja društvene mreže, A EVO DA LI ĆE PROMENITI POL (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božidar Pavlić, tik tok zvezda i muški frizer otkriva sve detalje o svom životu koje su svi čekali da čuju!

Republika

Foto: instagram printscreen

Božidar Pavlić- frizer iz Zagreba i tik tok zvezda

 

Poznati hrvatski frizer i tiktok zvezda Božidar Pavlić (27) poznatiji pod nadimkom Božo Star pravo je otkrovenje i osveženje na društvenim mrežama.

Naime, ovaj neuobičajeni frizer estradnih zvezda anđeoske ženske lepote postao je viralan od kako je počeo da drži svoje lajvove na Instagram i Tik tok platformi, te je time privukao enormnu pažnju i muške i ženske populacije.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Božidar Pavlić ima 27 godina i uživa u ženskoj lepoti!

 

Mnogi mu nisu verovali da je zapravo muškarac, što on na sve načine svakodnevno pokušava da dokaže pratiocima, kao i samu činjenicu da uživa u tome što jeste, te da nema nameru ništa da menja na sebi jer je sam sebi idealan baš takav kakav jeste.

Osuđivali su ga, kudili, hvalili, nisu se libili da mu postavljaju škakljiva i pikantna pitanja iz njegovog privatnog života na koja je on bez dlake na jeziku odgovarao, te je mnogim svojim odgovorima šokirao, ali jedno je sigurno da izaziva masovne reakvije i da nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Mladi Božo samo za portal Republika, otkrio je o sebi malo poznate detalje, kako se oseća u svojoj koži, da li ga porodica podržava u svemu, kao i kako se nosi sa hejterima i  šta mu je zapravo krajnji cilj u životu: 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Najveća podrška Božidaru Pavliću je dečko sa kojim je već 10 godina u srećnoj vezi!

 

Za početak nam se predstavio i otkrio detalje o sebi da bi ga čitaoci Republike malo bolje upoznali

- Zovem se Božidar Pavlić, imam 27 godina i dolazim iz Zagreba, tačnije iz malog mesta pored Zagreba, po zanimanju sam frizer i imam svoj salon već 8 godina- započeo je Božo, zatim nastavio:

- Nakon završene srednje škole došao sam u Zagreb, onda sam se zaposlio, radio neko vreme, pa sam odlučio da otvorim svoj frizerski salon jer sam shvatio da je tako najbolje za mene.

O najtežoj situaci u njegovom životu iz koje je izašao jači nego ikada, Božo kaže da su to korona na globalnom nivou kao i zemljotres koji je zadesio Hrvatsku, gde su mnogi ostali bez krova nad glavom:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Božidar smatra da njegov vizuelni identitet ne određuje pol, te da on uživa u šminkanju!

 

- Kada sam došao u Zagreb, to mi je bilo najstresnije, zato što nisam nikoga poznao, niti sam imao prijatelje, ti počeci su mi bili užasno stresni i to sve sam prolazio sam, ali se s vremenom to sve sredilo, pa sam danas znatno jači. Što se tiče druge situacije i korone i zemljotresa koji se desio u Zagrebu, to mi je bilo užasno, svi smo se nalazili u istoj situaciji, ali danas hvala bogu živi smo i možemo krenuti dalje,  zatim se mladi Božidar osvrnuo na svoju najveću podršku i otkrio da li ga porodica podržava u svemu što radi:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Porodica ga apsolutno podržava u ovoj promeni!

 

- Definitivno najveća podrška mi je moj partner, on me voli i i podržava, deset godina smo zajedno. Moja porodica me voli i podržava u svemu što radim, tu smo jedni za druge i volimo se, na pitanje koje je sve najviše zanimalo, zašto je poželeo iako je muškarac, da ima lepotu devojke, te šta ga je podstaklo na isto, Božo bez dlake na jeziku odgovara:

- Moj vizuelni identitet, duga kosa, šminka, volim se šminkati, volim negu lica i tela. Smatram da to ne određuje pol, mislim da je samo ponašanje odraz svake osobe, ništa me konkretno nije podtsaklo, tako se osećam i tako radim. Moja porodica me i u ovome apsolutno podržava kao i uvek- otkrio je Božo za Republika.rs

Božidar je u mnogim lajvovima otkrio da uživa u ovome što je sad i da nema nameru da menja pol jer uživa u ovome što je sad. On živi jedan sasvim normalan život i nikada nije imao nikakvih neprijatnosti, niti se osećao odbačenim zato što je drugačiji.

Šta je još Božidar rekao za Republika.rs pogledajte u videu na početku teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading