JOVANA JEREMIĆ NE ĆUTI NI ŠEŠELJU: Zbog Marića nastao HAOS u studiju, voditeljka BESNO ODRBUSILA lideru radikala!

Autor:

Zabava

26.09.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ''Novog jutra'' Jovana Jeremić u svojoj današnjoj emisiji ugostila je Vojislava Šešelja, lidera Srpske radikalne stranke, a kako joj je u jednom trenutku nije svidelo kako govori o Milomiru Mariću nije se libila da mu oštro odbrusi.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Jeremić odbrusila Vojislavu Šešelju

Voditeljka ''Novog jutra'' Jovana Jeremić ugostila je lidera Srpske radikalne stranke, Vojislava Šešelja sa kojim je govorila o gorućim temama.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Jeremić ugostila je u ''Novom jutru'' Vojislava Šešelja

U jednom trenutku njihovog razgovora spomenut je Milomir Marić za kog je Jovana rekla da će postavljati važna pitanja u drugoj emisiji, a Šešelj je neočekivano reagovao:

- Marić neće, on nikada ne postavlja ozbiljna pitanja, on sve okrene na sprdnju - rekao je lider radikala, na šta je voditeljka oštro odbrusila:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Jeremić nije dozvolila Šešelju da priča loše o Milomiru Mariću

- Ne bih se složila da je tako. Možeš sve da diraš, ali Marića ne možeš - rekla je Jeremićeva, na šta je Vojislav Šešelj odmah ućutao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading