ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NA METI OSUDA PORODICE: Totalno neočekivan susret na snimanju RASKRINKAO JE PEVAČICU!

Autor: Republika

Zabava

26.09.2021

09:24

Aleksandru Prijović na jednom snimanju iznenadili su baka i deka, koji su otkrili nove detalje iz njenog života i iskritikovali je!

ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović

 

Pevačica Aleksandra Prijović proslavila je svoj rođendan radno, a na jednom snimanju pojavili su se njeni baka i deka i otkrili šta zameraju svojoj miljenici.

Meni kad je rođendan uvek svi dođu kući kod nas, naravno, i danas sam im rekla: Dođite na snimanje, taman eto pevamo malo, biće super, tako da, tu su - izjavila je pevačica.

Obradovala se dolasku bake i deke, a novinari su iskoristili priliku da ih na kratko intervjuišu. Svi kažu da je radnu naviku nasledila od bake i deke:

Pa jeste, sigurno. Uvek je dolazila kod nas i uvek je s nama volela da ide. Čak je sa mnom išla da radi kad sam ja radila. Ona je sa mnom išla u firmu, celih nedelju dana ona se sa mnom ujutru budila i išla na posao. Ujutru u 5 sati, probudim se, ja hoću brzo da ustanem da ne čuje, ma kakvi, nema šanse... Probudi se i krene sa mnom - priča baka.

ST/Dragan Kadić

Baka i Deka Aleksandre Prijović su se pojavili na njenom snimanju i iskritikovali je!

 

Oni ističu da su ponosni na unuku. Aleksandra je otkrila da više voli da daje nego da dobija poklone, a evo da li se baka i deka sa tim slažu:

Jeste, to je strašno... Ona je rođena da kupuje poklone.

Pevačici je najlepši rođendanski poklon i iznenađenje pre svega to što su oni došli:

Ona je rekla da neće ništa da slavi, nismo ni mi rekli da ćemo doći. Čestitala sam joj rođendan, ali nije mislila da ćemo doći.

ST/Dragan Kadić

Baka Aleksandre Prijović je iskritikovala unuku da je mnogo mršava!

 

Deda priznaje da ju je on razmazio više od bake, vole da slušaju njene pesme, ali i da naruče po neku. Omiljena im je "Opet imam razloga da živim" od Ane Bekute. Baka Bosa je otkrila zbog čega najviše kritikuje svoju unuku.

Baš sam je sad iskritikovala, kad sam videla one noge mršave. Najlepša je, al' je mršava - rekla je Aleksandrina baka u jednoj emisiji, a prenosi Pink.

 

Komentari (0)

Loading