DARA BUBAMARA ISKEŠIRALA 150.000 EVRA NA LUKSUZNA PUTOVANJA: Pevačica sa dečkom obišla osam zemalja VRTOGLAVO skupih!

Autor:

Zabava

25.09.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara nije marila na pandemiju koronavirusa što se tiče finansija i posla, te je za razliku od svojih kolega koji su većinom kukali, odlučila da zarađeni novac troši na luksuzna putovanja, te je tako u ove dve godine iskeširala oko 150.000 evra.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Dara Bubamara pukla 150.000 evra na putovanja

Pevačica Dara Bubamara nije osetila dve godine bez nastupa, već je za razliku od mnogih koji su se žalili da zbog koronavirusa nemaju posla ni novca da prežive, ona je odlučila da se posveti sebi i odnosu sa dečkom Tonijem, te se navodi da je samo na putovanja pukla oko 150.000 evra prenosi Informer.

Naime, ona je prošle godine sa Tonijem otišla u Grčku, zatim u Monte Karlo iz kog je delila sa svojim pratiocima fotografije i hvalila se luksuznim smeštajem i životom.

 

 

- Dara i Toni su tamo samo noćenje plaćali 1.200 evra, a bili su osam dana. Posećivali su najskuplje plaže kao što su Niki bič, gde "koka-kola" košta 20 evra. Tamo ručak nije ispod 500 evra u restoranima koje ona voli da posećuje - rekao je izvor blizak paru.

Nakon Monte Karla, svoj odmor su produžili u Hrvatskoj, a onda se odlučili za nešto egzotičniju destinaciju pa posetili Maldive, gde su navodno potrošili 35.000 evra.

 

 

- Uzeli su najskuplji hotel, išli su na sve moguće ekskurzije, ronili su, kupali se sa ajkulama, vozili skuter na vodi koji su plaćali 200 evra po satu, pili su papreno skupe šampanjce... - priča izvor.

Nepuna dva meseca po povratku, Dara i Toni su otišli na još jednu egzotičnu destinaciju, naime, na Zanzibaru su bli 10 dana, a onda čitavih 16 dana ostali u Novom Sadu da bi se uputili u Tursku, u Istanbul koji su želeli da obiđu, pa za jedno noćenje na Bosforu plaćali 800 evra.

 

 

Pevačici su se putovanja osladila pa je u istom ritmu započela i ovu godinu i to ni manje ni više nego Dubaijem, u kom se sunčala dva puta ove godine, a kako su odsedali u luksuznim hotelima spekuliše se da su na njih pukli 10.000 evra, a za jahte 25.000 evra.

 

 

Na leto je iskeširala 15.000 evra za najskuplji hotel u Turskoj, da bi otišla u Crnu Goru, a onda se ipak vratila u Bodrum.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading