OVA PRIČA DOBIJA EPILOG NA SUDU: Nakon optužbi da je bivšoj devojci ukrao auto IZBIO SKANDAL, ŽELJKO ŠAŠIĆ ODLUČIO DA PRESAVIJE TABAK! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Šašić je optužen da je ukrao bivšoj devojci auto koji joj je on kupio, a sada je pevač odlučio da presavije tabak!

Republika

Foto: Instagram printscreen

Željko Šašić u epicentru dešavanja, optužen da je ukrao auto bivšoj devojci!

 

Nakon što su isplivale informacije u medijima da se sumnja da je pevač Željko Šašić, navodno ukrao auto svoje bivše partnerke Katarine Lazić, koji joj je prema pisanju medija, sam kupio, Šašić se oglasio.

- Juče sam i imao šta da kažem, danas sam već i zaboravio, koliko pridajem značaju tome. Ova priča će dobiti epilog na sudu. Ne znam šta je ona rekla, advokati rade svoj posao. Mene niko od nadležnih organa nije kontaktirao u vezi ovog slučaja. To je velika šuplja priča - vidno uznemiren je izjavio Željko Šašić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

 

- Šta da kažem na sve to, moj odgovor je "tužno je to i žalosno". Ne bih da širim priču, jer to može da ide u nedogled, nisam ja klinac više - zaključio je pevač.

Podsetimo, mediji su pisali kako je bivšoj partnerki pevača Željka Šašića ukraden automobil ispred zgrade u kojoj trenutno živi na Novom Beogradu. Prema navodima, auto je misteriozno nestao. Izvor blizak manekenki i Plejboj zečici kako se sumnja na krađu po ličnoj osnovi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

 

U javnosti se pojavio i audio snimak Katarine Lazić, koja se osvrnula i na ovu situaciju:

- Ja samo želim da saznam istinu i prosto da li je moguće da nisam poznavala čoveka kojem sam posvetila tolike godine i to mi je najbitnije-  rekla je Katarina.

 Inače, pevač Željko Šašić je sa 17 godina mlađom Katarinom Lazić bio u vezi dugi niz godina. Željko za medije govorio da je njihova veza bila jaka, te su čak planirali i decu, pa je nakon svega bio u šoku, zapitavši se kako je moguće da je nije poznavao tolike godine.

- Nisam se još oženio, nego, što kažu, 'priženio' sam se. Planiram još dece, što bi se reklo, radimo na tome - rekao je Željko u jednoj emisiji 2017. godine kada su ga pitali za devojku, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading