DA NISAM PROČITAO IME NE BIH ZNAO DA JE ON: Pratioci šokirani tranformacijom Darka Lazića, RAZAPELI GA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić novim stajlingom šokirao pratioce, pevač potpuno neprepoznatljiv!

Republika

Foto: instagram printscreen

Darko Lazić šokirao stajlingom!

 

Pevač Darko Lazić u poslednje vreme nalazi se u žiži javnosti zbog veze sa koleginicom Barbarom Bobak, kao i zbog lošeg odnosa sa bivšom verenicom, a ovaj put su ga svi prozvali i to zbog stajlinga.

Naime, Darko je izašao da prošeta psa u roze šortsu i sivoj majici, a mnogi su počeli da komentarišu da nikako ne liči na sebe. Ljudi su pevaču zamerili stajling, ali i veliki gubitak kilograma.

 

"Kakva je ovo moda?!", "Sad vidite da je lepota prolazna i vidite šta novac i popularnost učini od čovjeka zato budite zadovoljni sa onim što imate i opušteno... Da nisam pročitao ime ne bi znao da je on", samo su neki od komentara ispod objave.

Darko je pozirao nasmejan i nije se obazirao na kritike ispod njegove nove fotografije.

Inače, šuška se da će Darko stati na ludi kamen sa izabranicom Barbarom Bobak. Pevač je rešio da u rodnom Brestaču napravi veliku mrsnu pravoslavnu svadbu, i to pod šatorom. Darko i njegova devojka uveliko prave spisak gostiju, kojih će, kako se navodi, biti čak hiljadu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading