SVI SU ODUVEK SUMNJALI DA JE ELENA ĆERKA MILETA KITIĆA: Sada folker otkriva ISTINU, EVO ŠTA SE KRIJE IZA SPEKULACIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Kitić otkrio da su oduvek svi sumnjali da mu je Elena Kitić ćerka, jer su se opredelili za razlićite žanrove muzike, a sada on otkriva istinu!

 

Republika

Foto: Promo Dejan Milićević

Mile Kitić otkrio da svi oduvek sumnjaju da je Elena njegova ćerka!

 

Folker Mile Kitić se već godinama  ne meša u život njegove ćerke Elene, koja je krenula njegovim muzičkim stopama, ali u drugom žanru i smeru, podržava je u svemu kao svaki roditelj, ali istiće da mnogi nisu verovali da mu je ona ćerka.

Mile je istakao da njegova reč nikada nije bila poslednja i da je tu samo da posavetuje dete i ne donosi odluke u njeno ime.

Pevač ima dovoljno poverenja u nju i zna šta ona hoće i može, pa se samim tim on i njegova supruga, pevačica Marta Savić, uglavnom drže po strani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 

- Dok je bila mlađa, ni tada nisam mogao da utičem na njen izbor. Čak ni Marta. Bili su komentari: "Da li je moguće da je ovo ćerka Mileta Kitića?". Ona je u drugom svetu, drugu muziku peva, ima drugačija razmišljanja. Nisam se mešao, Marta ponekad, ali ni ona mnogo. Pustili smo da sama bira - ispričao je Mile, a piše Alo.

- Sreću je imala što ima nas i što nije morala da ide kroz neka takmičenja koja su stresna za mlade ljude. Izabrala je tu svoju ekipu Bubu, Džalu, Rastu, Cobija, Dva Bona… Ne bih se petljao u to - objasnio je Kitić za gore navedeni portal.

Inače, Miletova ćerka Elena ima 24 godine. Nekoliko godina uživa popularnost među mlađom publikom, koja uglavnom sluša njene trep pesme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading