SVI SU ODUVEK SUMNJALI DA JE ELENA ĆERKA MILETA KITIĆA: Sada folker otkriva ISTINU, EVO ŠTA SE KRIJE IZA SPEKULACIJA! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

25.09.2021

13:06

Mile Kitić otkrio da su oduvek svi sumnjali da mu je Elena Kitić ćerka, jer su se opredelili za razlićite žanrove muzike, a sada on otkriva istinu!

 

Promo Dejan Milićević

Mile Kitić otkrio da svi oduvek sumnjaju da je Elena njegova ćerka!

 

Folker Mile Kitić se već godinama  ne meša u život njegove ćerke Elene, koja je krenula njegovim muzičkim stopama, ali u drugom žanru i smeru, podržava je u svemu kao svaki roditelj, ali istiće da mnogi nisu verovali da mu je ona ćerka.

Mile je istakao da njegova reč nikada nije bila poslednja i da je tu samo da posavetuje dete i ne donosi odluke u njeno ime.

Pevač ima dovoljno poverenja u nju i zna šta ona hoće i može, pa se samim tim on i njegova supruga, pevačica Marta Savić, uglavnom drže po strani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 

- Dok je bila mlađa, ni tada nisam mogao da utičem na njen izbor. Čak ni Marta. Bili su komentari: "Da li je moguće da je ovo ćerka Mileta Kitića?". Ona je u drugom svetu, drugu muziku peva, ima drugačija razmišljanja. Nisam se mešao, Marta ponekad, ali ni ona mnogo. Pustili smo da sama bira - ispričao je Mile, a piše Alo.

- Sreću je imala što ima nas i što nije morala da ide kroz neka takmičenja koja su stresna za mlade ljude. Izabrala je tu svoju ekipu Bubu, Džalu, Rastu, Cobija, Dva Bona… Ne bih se petljao u to - objasnio je Kitić za gore navedeni portal.

Inače, Miletova ćerka Elena ima 24 godine. Nekoliko godina uživa popularnost među mlađom publikom, koja uglavnom sluša njene trep pesme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 

Komentari (0)

Loading