BILA JE UZ NJEGA KAD MU JE BILO NAJTEŽE: Dejan Pantelić je teško podneo saznanje o raku, pa je progovorio o supruzi, NISMO SE DOVOLJNO FOTOGRAFISALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejanu Panteliću najveća podrška nakon saznanja da ima rak je bila supruga, a sada je otkrio da se nisu dovoljno fotografisali, ali da je i dalje bezuslovno voli!

Republika

Foto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Dejanu Panteliću je supruga bila najveća podrška dok je bolovao od raka!

 

Supruga Dejana Pantelića bila je kroz najgora životna nedaća uz voditelja, a njihova dugogodišnja ljubav je i dan danas enormno jaka.

Voditelj Dejan Pantelić imao je puno uspona i padova u životu, a teške trenutke olakšavala je njegova supruga Miona Pantelić koja je bila uz njega uprkos svemu. Davne 2012. godine Dejanu je dijagnostifikovan rak krajnika, što je on izuzteno teško podneo, ali je uz sebe imao oslonac i podršku, koja ga je uz lečenje vodila ka ozdravljenju.

 

Republika

Foto: Arena Sport

Dejanu Panteliću je dijagnostifikovan tumor 2012.godine!

 

Supruga Dejana Pantelića sa voditeljem ima dvoje dece - ćerku Lanu i sina Vukašina, koji su centar njenog sveta. Miona se vrlo retko pojavljuje u javnosti, sudeći po tome da ne voli da se eksponira i da nije javna ličnost, ali je uz supruga uvek tu, kada se reflektori ugase.

Svojevremeno Dejan je objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom i napisao emotivne i dirljive reči, upućene Mioni.

- Znam da se nismo dovoljno fotografisali, ali znam da se mnogo volimo i znam da uživam u svakom trenutku sa tobom. Mnogo te volim, sve ostalo znaš - napisao je iskreno voditelj, piše Story.

Republika

Foto: instagram printscreen

Dejan Pantelić se nije mnogo fotografisao sa supugom, ali je voli iznad svega!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading