TVRDIO JE DA JE BRAT DARKA LAZIĆA: Otkrivena šokantna tajna pevača, PAPRENO NAPLAĆUJE INTIMNE ODNOSE, ZBOG PREVELIKE NAVALE, IZBACIO NOV CENOVNIK!

Autor: Republika

Zabava

25.09.2021

09:41

Davor Lazić koji je tvrdio da je brat Darka Lazića dok nije konačno prizno da je lagao, naplaćuje intimne odnose

Republika.rs, ST/N. Pančić

Davor Lazić je tvrdio da je brat Darka Lazića!

Davor Lazić ušao je u rijaliti tvrdeći da je polubrat Darka Lazića, međutim, pošto se pola Brestača diglo na noge dokazujući da je pokojni Milan bio pošten čovek i da tako ne sme da se blati pokojnik, on je priznao laž. Davor sad pokušava da se promoviše kao muzičar, a krije da su ga mnoge dame iz Austrije i Italije upoznale kao žigola.

Brat Darka Lazića poznati žigolo!

–On živi na relaciji Maribor-Linc, bude često i u Salcburgu. Predstavlja se kao Hern Svit. Zvanično radi kao komercijalista u jednoj firmi, a uveče je žigolo. Ja sam više puta bila sa njim i zadovoljna sam. Ok je dečko, pažljiv, nežan, zabavan, bilo nam je lepo – rekao je izvor za Svet i dodao:

printscreen/RTVPink

Davor Lazić naplaćuje intmne odnose!

 

–Za noć uzima 400 evra, a ako hoćete ceo vikend da budete sa njim, naplaćuje 1.500, mojoj drugarici je za četiri dana uzeo čak 2.500 evra. Pre oko pola godine je odlučio da podigne cene, kao ima previše posla, pa će samo da bude sa damama koje mogu više para da daju. Moja prijateljica ga je zvala dve nedelje pred rijaliti da se vide, tad joj je rekao nov cenovnik, ali je uslov bio i da mu doplati i vikend koji su već proveli zajedno, a ona platila.

printscreen/RTVPink

Žene koje su bile sa Davorom Lazićem tvrde da je jako nežan!

 

Pa, gde to ima. Iskreno, mislim i da je u rijaliti ušao da digne sebi kao eskort momku cenu, a ne da se ispromoviše kao pevač – otkriva gospođa iz Tirola, koja se javila redakciji Sveta i zamolila da ostane anonimna.

 

Komentari (0)

Loading