JELENA TOMAŠEVIĆ PROGOVORILA O LJUBOMORI U BRAKU SA IVANOM BOSILJČIĆEM: Pevačica prvi put otkrila detalje odnosa sa suprugom!

Autor:

Zabava

25.09.2021

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević otkrila kako ljubomora utiče na njen brak sa Ivanom Bosiljčićem!

Republika

Foto: instagram.com/ivanbosiljcicofficial

Jelena Tomašević i Ivan Bosljčić

 

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić nedavno su proslavili deset godina braka, koji važi za jedan od najskladnijih. Ipak, pevačica je nedavno otkrila u jednoj emisiji kako ljubomora utiče na njihov odnos.

Kada se pomene skladan i uspešan brak, mnogima budu asocijacija Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić koji svoju ljubav neguju iz dana u dan, te im polazi za rukom da ostanu zajedno, srećni u ovim brzim, modernim vremenima.

Ipak, brak kao takav, ima pregršt izazova, koje par uspešno prevazilazi i odoleva svim problemima današnjice. Kruna njihove ljubavi, jeste njihova ćerka Nina koja raste iz dana u dan, a centar je pevačicinog i glumčevog sveta.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Tomašević tvrdi da je ljubomora negativna emocija i da je suprug Ivan Bosiljčić pdržava u svemu!

 

Nedavno, Jelena je prokomentarisala kako posmatra brak i kako vidi svoje partnerstvo sa Ivanom.

- Brak je duhovni podvig i to je jedan zajednički rast. Supružnici rastu kao ljudi i kao emotivni partneri. Mi smo imali tu sreću da se nađemo na vreme i spoznamo da smo jedno za drugo - izjavila je pevačica, za "Prvu", a prenosi "Mondo" .

 

Republika

Foto: youtube.com/Jelena Tomasevic

Jelena Tomašević smatra da su ona i njen suprug Ivan Bosilčić jedno za drugo!

 

Jelena Tomašević se onda dotakla i ljubomore i otkrila da li je u njenom braku prisutna.

- Mislim da je ljubomora jedna negativna emocija iako mnogi misle da je pokazatelj ljubavi ali kada volite nekoga treba da ga pustite da živi svoje snove život i posao. Imam sreću da me Ivan podržava i da imam slobodu da to radim tako sam i ja srećna kada su njegovi uspesi u pitanju - dodala je Jelena Tomašević, prenosi pomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading