SAŠA POPOVIĆ IZBACIO ZLATU PETROVIĆ IZ GRANDA: Pevačica potvrdila, NE MOŽETE U NEKOJ FIRMI RADITI CEO ŽIVOT!

Autor:

Zabava

25.09.2021

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović je svojevremeno izbacio Zlatu Petrović iz Granda zbog obnaženih fotografija, Zlata Petrović je sve potvrdila!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Saša Popović svojevremeno je izbacio Zlatu Petrović iz Granda!

 

Estradu danima trese priča o bivšim partnerima Zlate Petrović. Pevačica je otkrila da je sa mnogim oženjenim muškarcima bila ali da nikad nije imala problem sa tim, jer ih je kako ona tvrdi na vreme terala kući. Zlata već godinama izaziva pažnju javnosti svojim životom, te svako malo isplivala neka nova priča i zaintrigira javnost.

 Znajući da je jedan od njenih bivših partnera upravo i Saša Popović, da je svojevremeno kao bomba odjeknula priča da je upravo on izbacio iz Granda zbog golotinje i obnaženih fotografija, upitali smo pevačicu da li je to istina, o čemu se tu zapravo radi, te da nam otkrije kako je došlo do prekida saradnje sa tadašnjim direktorom " Granda".

Republika

Foto: youtube.com/Glamur TV HAPPY

Zlata Petrović je potvrdila da je napustila Grand!

 

.Spekulisalo se odavno da je Saša Popović mnoge pevačice, pa između ostalog i vas izbacio iz Granda zbog obnaženih fotografija, da li biste nam prokomentarisali spornu situaciju?

-  Mislim da i vrapci na grani znaju o toj nekoj priči, to je bilo kad smo bili mladi i slobodni. Volim da ostanem prijateljskim odnosima sa bilo sa kim, da li sa bivšim dečkom, komšijom i hvala dragom bogu što sam ja takva. Ceo život sam bila, a i biću nadalje prijatelj sa Sašom, njegovom porodicom, tu uopšte ne postoji u životu ništa ružno, niti se nešto ružno desilo među nama. Mogu svakome da pogledam u oči, da li mi sarađivali ili ne- pa je dodala:

O tom izbacivanju su pisali 100.000 puta, da se ne vraćam na nešto što je bilo i što je negde normalno. Ne možete raditi u nekoj firmi ceo život, to ne znači da Vas je neko izbacio, postoje neki razlozi zašto ste otišli ili Vam je neko dao otkaz, to je normalno, ali u našem poslu to da bi se pisalo mora da bude zvučno i bombastično - zaključila je Zlata u razgovoru za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading