ERA OJDANIĆ OČAJAN: Supruga mi je umrla, leži u hladnjači, a sin sprema SVADBU!

Autor: Republika

Zabava

25.09.2021

06:30

Pevač Era Ojdanić otkrio je detalje smrti supruge Ljupke, kao i šta je njegova porodica morala da uradi bez obzira na tragediju koja ih je zadesila.

Printscreen

Era Ojdanić otkrio detalje smrti supruge

Pevač Era Ojdanić ispričao je tužne delove iz života koje malo ko zna, a koje ga i dan danas bole, među njima i smrt supruge Ljupke, prenosi Kurir.

Pevač je organizovao sahranu suprugi, dok je njegov sin sa druge strane organizovao dve svadbe zakazane u njihovom motelu.

- Uh, pa ti ne možeš ni da zamisliš šta je sve tada bilo u mojoj glavi. Ona je umrla u četvrak noću, dan nakon operacije, u petak ujutro su mi javili. I sad, hvata vikend, znači, petak, subota, nedelja... Do ponedeljka ne mogu da je dignem iz mrtvačnice. Odem ja da organizujem to i uzmem posmrtne ostatke sa "Karmom", čiji su vlasnici ove tu komšije, i dovodim je ovde, sto metara od motela - govori Era i dodaje:

Printscreen

Era Ojdanić o ženinoj smrti

- A ovde u motelu, subota i nedelja, dve svadbe sa po 300 ljudi. Sada, zamislite meni, mom sinu i mojoj Mileni kako je bilo! Oni ljudi, gazde, došli i izjavili mi saučešće, odmah sam im rekao: „Ljudi, da vam kažem jednu stvar, neka je vama srećno veselje. U zdravlju i veselju da proslavite, zaboravite šta se dogodilo u mom domaćinstvu i slavite..." Ja spremam sahranu na imanju, a moj Dragutin sprema dve svadbe ovde po 300 ljudi, a umrla mu majka - rekao je pevač i nastavio:

Foto: Prntscrin

Era Ojdanić otkrio da je motel morao da radi motel u vreme suprugine smrti

- Ne znam da li to možeš da razumeš, majka mu je ostavila pola života na ovom mestu, ma ceo život, ovde u ovim zidovima, pločicama, u ovoj kuhinji ovde... Ona na 100 metara leži u hladnjači, a ovde motel gori od veselja, i Dragutin radi. I, naravno, konobari koji su završili ovde u nedelju svadbu, u ponedeljak služe na sahrani. Znači, subota i nedelja gori motel od veselja, a u ponedeljak sahrana moje žene. To se zove nastavak života... To se zove nastavak života posle svih problema i porodičnih tragedija - iskren je bio on.

 

Komentari (2)

Loading
LEON

25.09.2021 12:55

Strašno šta sam sebi dozvolio da čitam....pored toliko para sve ovo.....