ERA OJDANIĆ OČAJAN: Supruga mi je umrla, leži u hladnjači, a sin sprema SVADBU!

Autor:

Zabava

25.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Era Ojdanić otkrio je detalje smrti supruge Ljupke, kao i šta je njegova porodica morala da uradi bez obzira na tragediju koja ih je zadesila.

Republika

Foto: Printscreen

Era Ojdanić otkrio detalje smrti supruge

Pevač Era Ojdanić ispričao je tužne delove iz života koje malo ko zna, a koje ga i dan danas bole, među njima i smrt supruge Ljupke, prenosi Kurir.

Pevač je organizovao sahranu suprugi, dok je njegov sin sa druge strane organizovao dve svadbe zakazane u njihovom motelu.

- Uh, pa ti ne možeš ni da zamisliš šta je sve tada bilo u mojoj glavi. Ona je umrla u četvrak noću, dan nakon operacije, u petak ujutro su mi javili. I sad, hvata vikend, znači, petak, subota, nedelja... Do ponedeljka ne mogu da je dignem iz mrtvačnice. Odem ja da organizujem to i uzmem posmrtne ostatke sa "Karmom", čiji su vlasnici ove tu komšije, i dovodim je ovde, sto metara od motela - govori Era i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen

Era Ojdanić o ženinoj smrti

- A ovde u motelu, subota i nedelja, dve svadbe sa po 300 ljudi. Sada, zamislite meni, mom sinu i mojoj Mileni kako je bilo! Oni ljudi, gazde, došli i izjavili mi saučešće, odmah sam im rekao: „Ljudi, da vam kažem jednu stvar, neka je vama srećno veselje. U zdravlju i veselju da proslavite, zaboravite šta se dogodilo u mom domaćinstvu i slavite..." Ja spremam sahranu na imanju, a moj Dragutin sprema dve svadbe ovde po 300 ljudi, a umrla mu majka - rekao je pevač i nastavio:

Republika

Foto: Prntscrin

Era Ojdanić otkrio da je motel morao da radi motel u vreme suprugine smrti

- Ne znam da li to možeš da razumeš, majka mu je ostavila pola života na ovom mestu, ma ceo život, ovde u ovim zidovima, pločicama, u ovoj kuhinji ovde... Ona na 100 metara leži u hladnjači, a ovde motel gori od veselja, i Dragutin radi. I, naravno, konobari koji su završili ovde u nedelju svadbu, u ponedeljak služe na sahrani. Znači, subota i nedelja gori motel od veselja, a u ponedeljak sahrana moje žene. To se zove nastavak života... To se zove nastavak života posle svih problema i porodičnih tragedija - iskren je bio on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zevs

25.09.2021 10:34

Život ide dalje

LEON

25.09.2021 10:55

Strašno šta sam sebi dozvolio da čitam....pored toliko para sve ovo.....