ERA UŠAO U BRAK SA TROJE DECE! Ojdanić otkrio detalje iz doma i odnos pokojne supruge i ćerke: KOJA BI ŽENA TO URADILA?

Autor:

Zabava

24.09.2021

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Era Ojdanić četiri decenije je bio u braku sa pokojnom suprugom Ljupkom, a sada je otkrio kako je izgledao njen i ćerke Bjanke prvi susret.

Republika

Foto: instagram.com/andrijaera

Era Ojdanić o deci i pokojnoj supruzi

Pevač Era Ojdanić bio je četiri decenije u braku sa pokojnom suprugom Ljupkom, a već tada je imao troje dece koje je Ljupka prihvatila kao da su njena.

- Ona je jedina koju sam ikada voleo. To je bila prava supruga, prava domaćica i majka i ona je bila sigurna u mene da je nikad ne bih izneverio i ostavio- rekao je Era, a onda otkrio kako je izgledao prvi susret njegove supruge i vanbračne ćerke Bjanke.

Republika

Foto: Printscreen

Era Ojdanić otkrio detalje upoznavanja supruge i ćerke

On je naveo da je njegova ćerka Bjanka iz Obrenovca biciklom došla u selo Leskovac gde im je bio dom kako bi upoznala babu i dedu, a doček joj je priredila njegova supruga, što je mnoge iznenadilo. 

- Oni su nju dočekali kao Boga, spremili joj ručak. Koja bi žena od mojih kolega to uradila da je ugosti i da je počasti?! Dete je posle dolazilo non stop, i Bjanka je volela nju kao svoju majku - ispričao je Era u emisiji "Grand magazin".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading