GORAN BREGOVIĆ SA SUZAMA U OČIMA: Pucali su na mene i DŽEJA!

Autor:

Zabava

24.09.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Bregović otkrio je scenu iz izlaska sa pokojnim pevačem Džejom Ramadanovskim, a koji ga je umalo koštao glave.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/printscreen

Goran Bregović otkrio da je pucano na njega i Džeja u izlasku

Goran Bregović otkrio je kako ga jedan noćni izlazak sa Džejom Ramadanovskim umalo nije koštao glave jer je u kafanu upao čovek u kupaćim gaćama i pištoljem u rukama.

Naime, proslavljeni muzičar poznavao je pokojnog legendarnog pevača, a njihov zajednički provod nikada neće zaboraviti. Sve se dešavalo na čuvenom Dorćolu, koji je tih devedesetih godina bio poznat kao kraj sa žestokim momcima, ludim žurkama i provodima do jutra u lokalnim kafanama našeg grada.

- Džej me je pozvao i rekao da ide s ekipom s Dorćola u jednu kafanu u provod i da hoće da pođem i ja s njima. Otišli smo u tu kafanu gde je bilo dosta profesionalnih pevača. Bio je baš dobar provod. I sad mi, kako sedimo, gledamo u stepenice kojima se silazi u kafanu. Odjednom se pojavljuje jedan u kupaćim gaćama, vadi pištolj iz gaća i počinje da puca. Puca u zvučnike, puca u klavijature. I svi popadaše pod stolove. Jedini ja sedim - ispričao je Bregović sa setom u glasu i suzama u očima, kao da se na njemu video žal za tim vremenima i za pokojnim kolegom i prijateljem koga više nema.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goran Bregović ispričao je detalje izlaska sa Džejom

On je potom ispričao šta se desilo u nastavku:

- Kada je čovek u kupaćim gaćama ispucao metke i otišao, ljudi su počeli da izlaze ispod stolova, a onda je usledio novi šok. Ovi krenuli da izlaze ispod stolova, a jedan frajer s buketom ruža prilazi i pruža buket pevačici Mini, a drugi vadi prsten i prosi je. Posle je sve krenulo u nekom drugom ritmu, okrenulo se ka svadbi. I niko nije zvao policiju. Posle su neki zamerili Džeju što nije zvao onog tipa u gaćama. Zaboravili su da ga pozovu u izlazak i on je došao da im objasni da to ne može tako. Sutradan je on zvao da se izvini što je to uradio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading