GASTOZA UDARILA KOLA, VUKAO SE PO ZEMLJI: Poznata voditeljka i njen suprug pritrčali da mu pomognu! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.09.2021

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović ispričala nam je zanimljive detalje sa snimanja spota za Gastozovu novu pesmu!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gastoza udarila kola

 

Voditelja emisije ,,Pitam za druga" Ana Radulović pristala je da učestvuje u spotu Nenada Marinkovića Gastoza, a dobila je i specijalnu ulogu koja je iznela kao pravi profesionalac. 

Naime, ono što je Ana imala za zadatak da sa svojim suprugom Mirčetom Radulovićem spasu Gastoza od lopova kola, koji je u tom trenutku bio Deni Bonestaj.

Kadrovima su pokazali da je Deni udario Gastoza golima, zbog čega je on pao na ulicu, a potom su Ana i Mirče pritrčali u pomoć kako bi proveli šta se dešava sa njim. 

Republika

Foto: republiaka.rs

Ana Radulović progovorila o saradnji sa Gastozom

 

- Bilo je zanimljivo, napeto, nije mi prvi put da sam se oprobala u snimanju spotova, ali ovo mi je bilo zabavno, bila je super ekipa na snimanju spota, tako da nam je bilo super. Gastoz k'o Gastoz, standardno lud kao struja! Kad je bila baš ta scena, prvo smo se ismejali dok se nisu uozbiljili, jer pored Nenada je stvarno teško biti ozbiljan. Nisam imala tremu, ali smo trebali ozbiljno da se pripremimo za glumu, jer je to stvarno bio zahtevan trenutak - rekla je Ana u izjavi za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading