ŠOKANTNO SAZNANJE! Marija Šerifović prelomila, povlači se sa malih ekrana!?

Autor:

Zabava

24.09.2021

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je odlučila da joj ovo bude poslednja godina u Srbiji, jer kako se u medijima saznaje, ona planira selidbu u Španiju, ili čak u Ameriku

 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Marija Šerifović je član žirija emisije Zvezde Granda

Marija Šerifović važi za jednu od najpoznatijih naših pevačica, te stoga odluka koju je pevačica navodno odlučila da donese će sigurno izazvati šok kod njenih brojnih pratioca, kao i nezadovljstvo.

Naime, pevačica je odlučila da joj ovo bude poslednja godina, jer kako se u medijima saznaje, ona planira selidbu u Španiju, ili čak u Ameriku.

Marija je pristala da i ove sezone bude u Grandu, tačnije u žiriju, a onda se pakuje i napušta zemlju – objašnjava izvor za Scandal! dodaje: 

Saša Popović je i ovog puta jedva ubedio da ostane jer je ona i prošle sezone htela da se spakuje i odseli, ali je popustila samo zbog takmičara i Zvezda Granda. Sad je pak naglasila da je ovo poslednja godina njenog žiriranja jer želi da ide van Srbije i da se ostvari vantelesno kao majka. Smatra da su za to bolji uslovi u Americi ili pak Španiji jer još ne zna tačno gde će. Ima i podršku majke Verice kojoj nije lako da joj ćerka ode daleko, ali je razumna i nije posesivna, pa joj je dala zeleno svetlo i to Mariji jako znači - završava izvor.

Ostaje, da vidimo da li će se poznata pevačica, povodom ovih navoda u medijima, oglašavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zaboravila zanimanje

25.09.2021 13:34

baš tako nije glumica ni starleta jk treba da snima pesme i peva.