KONAČNO OTKRILA TAJNU SVOG IZGLEDA! Zorana Pavić smršala DRASTIČNO, a evo uz pomoć ČEGA!

Autor: Republika

Zabava

24.09.2021

17:37

Zorana Pavić je uvek otvoreno pričala o borbi sa viškom kilograma

 

ST/V. LUKIĆ

Zorana Pavić otkrila tajnu svog izgleda

Zorana Pavić je dugi niz godina vodila borbusa viškom kilograma, ali u poslednje vreme ona je toliko transformisala svoj izgled, i liniju dovela do savršenstva, da je mnogi ne bi prepoznali na ulici.

Ona je za osam meseci smršala 20 kilograma, i tako je pobrala brojne simpatije. Naime, poznata pevačica nikad nije krila kako je svoju liniju dovela do savršenstva, te je uvek otvoreno pričala o tome, kako bi pomogla i drugima koji su bili u sličnoj situaciji, kao i ona:

- Uz lasere na koje redovno idem, koristila sam i neke rigorozne metode koje stvarno nikome ne bih preporučila. Ja sam za kratko vreme želela da budem top. Krenula sam da idem i u teretanu i počela sam da menjam ishranu - objasnila je ona.

- Pišu mi uglavnom žene, da im dam savet. Ja sam ujedinila više stvari. Rigorozna varijanta me koštala zdravlja, 12 dana nisam jela, koristila sam neke sirupe. Bilo mi je jako bitno da izgledam kako sam želela, to mi je pošlo za rukom, ali mi je bilo narušeno zdravlje. Promenila sam svoj način života. Imala sam hormonski poremećaj, ali se sve dovelo u red. Sada sam ona stara - nova - rekla je Zorana, koja se viška kilograma rešila u periodu od osam meseci.

 

Komentari (0)

Loading