NATAŠA BEKVALAC SUTRA SLAVI ROĐENDAN: Poznata pevačica sutra slavi 41. godinu, a evo KOGA će povesti na OVU luksuznu lokaciju!

Autor:

Zabava

24.09.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac napuniće sutra 41 godinu, i tom prilikom ona se navodno odlučila da to bude intimna proslava ukrugu najbližih ljudi

Republika

Foto: E-stoc

Pevačica Nataša Bekvalac na nastupu 

Pevačica Nataša Bekvalac, važi za jednu od najvećih estradnih ličnosti. Opšte je poznato, da kad fatalna plavuša ima nastup, splavovi budu do te mere prepunjeni, a je jednom priliko umalo došlo i do potopanja splava, ali kad je reč o privatnom životu novosadske barbike, ona voli da to bude malkice umerenije.

Poznata pevačica napuniće sutra 41 godinu, i tom prilikom ona se navodno odlučila da to bude intimna proslava ukrugu najbližih ljudi. Bekvalčeva je već otputovala u Grčku gde joj društvo prave sestre Kristina i Tanja kao i najbolji prijatelj sa kojima će sutra obeležiti rođendan.

- Proslava će biti upriličena u Atini na plaži. Specijalno zbog ovog događaja prostor na plaži će biti posebno dekorisan, biće postavljen švedski sto i služiće se vina po želji gostiju. Čak će i muzika biti po želji slavljenice, pa je menadžment hotela angažovao di-džeja koji će celo veče puštati "haus" hitove - govori dobro obavešten izvor za Blic.

Kako izvor dalje navodi, društvo će se u večernjim satima premestiti u popularnu atinsku diskoteku.

- Oni će se u prestonici Grčke zadržati do početka sledeće nedelje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Steva

25.09.2021 11:10

Ima 41 godinu a izgleda kao da ima 61, poružnela je i propala totalno.