IZVINITE, SIN MI JE UPRAVO UMRO: Marina je u najtežem danu u ŽIVOTU, uradila nešto NEVEROVATNO!

Autor: Republika

Zabava

24.09.2021

16:17

U svom tom haosu, Marina Tucaković je i dalje imala snage da daje izjave, kojima je želela da ohrabi sve koji proživljavaju istu sudbinu

Youtube/ K1 Televizija

Marina Tucaković je u najtežem danu pokazala kakav je čovek

Marina Tucaković je preminula posle duge i teške bolesti, a njene poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović. Ona je bila jedan od najvećih srpskih tekstopisaca, koje smo ikad imali, a zahvaljujući njoj, pola estrade se proslavilo i dobilo mogućnost da napravi karijeru.

Sahrana poznate kantautorke Marine će se po navodima u medijima obaviti kada njen suprug Aleksandar Futa Radulović pobedi koronavirus, ipak njena poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana.

U njenom životu nije bilo samo muzike i uspeha. Doživela je najveću tragediju kada je 2008. ostala bez mlađeg sina Miloša, koji je preminuo jako mlad.

- Uvek strahujete za svoje dete, za osobe koje volite. Nisam imala razlog da brinem jer smo neposredno pre Miloševe iznenadne smrti pričali i zabavljali se. Ne znam šta se i kako dogodilo te noći. Bio je toliko veseo, nisam očekivala da odjednom ode. Trebalo je da se pojavim u jednoj emisiji. To je bio trenutak ludila i trezvenosti. Samo sam napisala: Ja ne mogu da dođem. Izvinite, meni je sin upravo umro. Bila sam toliko profesionalna i svesna da ljudima javim da me ne čekaju - pričala je Marina.

Oslonac je pronašla u sinu Milanu - Laći i suprugu Aleksandru Raduloviću, sa kojim je skoro četiri decenije delila dobro i zlo.

- Kad god klonem najbliži su ti koji mi vraćaju snagu. Porodica i prijatelji mi nikada ne daju da pokleknem - govorila je.

U februaru 2018. primljena je na Institut za onkologiju u veoma lošem stanju. Ustanovljeno je da ima kancer dojke sa metastazom na plućima, zbog čega je morala odmah da počne s lečenjem.

- Dok sam ležala na Onkologiji u polusvesnom stanju bilo mi je veoma loše, ali uopšte nisam osećala strah. Izgubila sam dete, šta gore da se desi - rekla je Marina tada.

Kasnije je priznala da je bila svesna šta se dešava u njenom organizmu, ali je odlučila da sve ignoriše.

- Znala sam da će se to meni desiti. Mnoge sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala. Ima sam ranicu koju sam ignorisala. Iako sam zna la da sam bolesna, svesno nisam otišla kod lekara. Kad ima privatne probleme, čovek zanemari zdravlje. Sebi sam bila na poslednjem mestu - govorila je Marina.

Lečenje je nastavila u Nemačkoj, a borba je trajala dugi niz godina. U svom tom haosu, ona je i dalje imala snage da daje izjave, kojima je želela da ohrabi sve koji proživljavaju istu sudbinu.

- Osećam se dobro, a da li sam se oporavila, to ćemo videti. Ne mogu da kažem da je sve kao što je bilo, ali nije loše. Čini mi se da imam snage i volje više nego ikada. Spremna sam za posao prkosila je sudbini - prićala je tada sa neverovatnom voljom u glasu Marina.

Nadam se pozitivnom ishodu i dobrim rezultatima, trudim se da budem vesela i da ne razmišljam previše o svemu. Ne shvatam ovo tragično. U to vreme promenila je stare navike - govorila je ona tada.

Komentari (0)

Loading