OVAKO JE IZGLEDALA POKOJNA ĆERKA EVE RAS: Glumica objavila potresne reči, koje zaustavljaju krv u žilama! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

24.09.2021

12:55

Glumica Eva Ras pre dve decenije izgubila je mezimicu Krunu, o kojoj vrlo rado i često priča u superlativu, ističući sve njene kvalitete i talente koje je posedovala.

printscreen/youtebe.com

Eva Ras pokazala pokojnu ćerku

 

Jedna od najpoznatijih naših glumica Eva Ras izgubila je svoju ćerku pre 28 godina, no ni danas vreme koje je prošlo nije izlečilo bolne rane koje su ostale na srcu.

Glumica vrlo često i rado priča o pokojnoj naslednici, a uvek voli da istakne da je bila nadarena za pisanje, slikarstvo i novinarstvo. Eva je svojevremeno objavila fotografije koje je napravila u fotošopu, a koji oslikavaju njenu pokojnu ćerku, pored toga napisala je potresni status, kojim je pokazala koliko pati za mezimicom.

Facebook.com/printscreen

Eva Ras napravila pokojnu ćerku Krunu u fotošopu

 

- Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - istakla je tada Eva Ras.

Facebook.com/printscreen

Eva Ras napravila lik pokojne ćerke Krune u fotošopu

 

Glumica Eva Ras pre nego što je izgubila ćerku Krunu, susrela se sa velikim gubitkom muža, koji je preminuo 11 godina pre njene mezimice. Čovek koji je bio njena najveća ljubav, glumica će pamtiti zauvek, a njemu se zaklela na večnu ljubav toliko jako, da posle njega se više nije udavala. Ipak, skoro četiri decenije od kada ga je izgubila glumica nije prestala da voli Radomira Stevića Rasa i da čuva uspomenu na njega i kćerku.

Komentari (1)

Loading
Срба

25.09.2021 00:40

Тотално морбидно и глупо! Ова жена је одлепила и да се јави неком психологу/пдихијатру за помоћ под хитно!