IZBIO HAOS IZMEĐU LEPE BRENE I SRĐANA MOBI DIKA: Pevač uhapšen na aerodromu, NAŠLI MU LAŽAN NOVAC, UPLETEN PEVAČICIN MENADŽER!

Autor: Republika

Zabava

24.09.2021

12:14

Srđan Mobi Dik je svojevremeno zbog menadžera Lepe Brene bio uhapšen na aerodromu!

ST/V. LUKIĆ

Srđan Mobi Dik je bio uhapšen zbog Breninog menadžera!

Srđan Čolić, poznatiji kao osnivač i frontmen grupe "Mobi dik" u jednom intervjuu je progovorio o pevačici koja je Marini Tucaković i Futi davala prasiće kako bi snimila ploču, o žestokoj svađi sa Lepom Brenom i hapšenju na aerodromu.

"Jedna pevačica, koja je dosta poznata sad, kada je počinjala bila je jako mlada i molila je Marinu Tucaković i Futu da snimi ploču. Pošto ona nije imala para onda je njima donosila silne prasiće. Znam da je u to vreme bilo gomila prasetine kod Marine i Fute u kući, i mi smo to ždrali i ždrali. Bili su zaista ok oni, devojka nije imala tad para, bila je jako talentovana i tako je snimila ploču za prasiće", počinje priču Srđan, apa otkriva kako je nastao Mobi Dik:

Printscreen

Lepa Brena, pevačica

 

"Ja sam zaista bio saučesnik u izradu tih novokomponovanih pesama. To su dobre ploče gledano kroz neku prizmu današnjice – Džej “Nedelja” ili Ceca “Kukavica”. Ali meni je to muzički bilo grozno. Ja sam odrastao na zapadnoj muzici. Prvi put kad sam došao u Beograd nisam znao kako se ozvučava harmonika.Ja sam tu muziku gledao kao cirkusku muziku. Meni je to bilo totalno smešno da neko može da sluša tu vrstu muzike", rekao je on, pa se osvrnuo na poznastvo sa Džejom i Brenom:

"Džeja sam upoznao 1990. On je bio talentovano i veselo ciganče. Stalno je đuskao i pevao. Futi se to mnogo svidelo. Džej je bio šibicar, došao sa ulice, bio skroz pozitivan i to je preneo na narod. Inače Džej je imao taj problem da teško pamti i brzo zaboravlja. Nije mogao da se skoncentriše. Bio je dosta muzikalan. A sa Brenom sam radio jedan album, ona je uvek bila malo distancirana. Sećam se, već sam imao grupu “Mobi Dik” i putovali smo u inostranstvo na neku grupnu svirku. A nas su stalno mešali sa narodnjacima. Ali to je moralo tako da bude jer u inostranstvu gde ima najviše para tu su pevali narodnjaci, a nas su tražili tad zbog “Kralja kokaina”. Bio je to veliki nastup posle koga su nas isplaćivali u kešu. Kako su oni to skupili sa blagajne meni su dali par hiljada franaka. Pošto su se franci loše kotirali kod nas ja sam imao naviku da na aerodromu zamenim te franke za marke"priča Srđan.

Ispostavilo se, kaže, da je od tih svih franaka sto bilo lažno.

ST/V. LUKIĆ

Srđan Mobi Dik tvrdi da ga je Lepa Brena napala nakon te situacije u avionu!

 

"I mene uhapse na aerodromu. Imao sam tu sreću jer nije bilo 500, jer za 500 dobiješ silne neke zabrane. Ali su me svakao jedno pola sata ispitivali. Oni ne razumeju engleski ja ne razumem nemački. To je trajalo dok nije došao moj drug koji je Švajcarac i koji im je objasnio da sam ja pevao i da sam dobio bakšiš i da nisam imao način kako da proverim da li je novčanica prava. Pustili su me pošto je bilo samo sto franaka u pitanju. U međuvremenu je avion trebalo da poleti i oni su me pustili bukvalno pet minuta pred poletanje. U avionu je bila i Brena. I ona krene da se dere na mene kako ja kao izigravam neku zvezdu. Pritom njen organizator mi je dao te lažne pare. Bio sam na ivici da joj svašta kažem. Samo sam joj rekao – ti da ćutiš molim te, tvoji organizatori dele lažne pare. Ja nisam navikao da idem u zatvor, ako ti jesi onda ti idi", ispričao je Srđan, a prenosi Mondo.

Komentari (1)

Loading
bg

24.09.2021 12:39

Fahreta je poznata kao dobar covek , hahahhhahahahha.