BRAT TEODORE DŽEHVEROVIĆ OŽENIO SVOJU BIVŠU UČENICU: Adriana je bila maloletna, a Sava 15 godina stariji, ISPLIVALI SVI DETALJI VEZE!

Autor:

Zabava

24.09.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sava Džehverović oženio je sviju učenicu kojoj je nekada predavao u školi!

Republika

Foto: instagram.com/nobasiccouple

Sava Džehverović se oženio bivšom učenicom!

 

Brat Teodore Džehverović, Sava Džehverović i njegova 15 godina mlađa izabranica Adriana Kadar venčali su se 18. septembra, a sada je ona progovorila o njihovoj ljubavi i razlici u godinama.

Naime, poznato je da su njih dvoje započeli romansu dok je Adriana bila učenica, a Sava joj predavao u školi, zbog čega su nailazili na brojne osude.

Adriana je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, pa ju je neko pitao da li sada smatra da je pobedila sve zle jezike udavši se za Savu, na šta je ona imala veoma buran odgovor.

- Pa znaš kako, nisam se ja udala da bih ja bilo kome dokazala nešto, ljubav, ili bilo šta slično. Pre sam se nervirala oko tih hejt komentara i opterećivala sam se šta će ljudi da kažu i sve to - rekla je Adriana.

- Sad, iskreno da kažem, baš me zabole, ali onako baš, zato što sam presrećna i zato što mi je tako lepo u svojoj koži. Sve ono o čemu sam sanjala mi se ostvarilo, boli me uvo za nekog tamo ko sedi za kompjuterom i piše hejt komentare - dodala je ona.

Podsetimo, Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao francuski, kao profesor na zameni. Adriana se zaljubila u Savu na prvi pogled, uprkos tome što je između njih razlika 15 godina, ali i to da je on profesor. Koliko god da se trudila, nije mogla da se odupre svojim emocijama, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

24.09.2021 14:22

Pedofil na delu.