OGLASIO SE SIN MARINE TUCAKOVIĆ O SAHRANI: Ovo je bila njena želja i ispoštovaćemo je!

Autor:

Zabava

24.09.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Marine Tucaković objavio kad će se saznati datum sahrane Marine Tucakovič!

Republika

Foto: facebook.com/Milan Laća Radulović

Milan Laća otkrio da će se datum sahrane Marine Tucakovič znati posle vikenda!

 

Poznati tekstopisac Marina Tucaković izgubila je bitku sa koronavirusom u nedelju 19.septembra, takođe i posle duge i teške borbe sa karcinomom dojke.Njen suprug Futa takoiđe se zarazio Koronom i trenutno je u kućnoj izolaciji.

Kako je ranije objavila porodica Marinina sahrana će se obaviti kada se oporavi Futa, a njen sin Milan Radulović Laća se danas oglasio na svom Tvitter nalogu na kome je otkrio kako će čuvenu kantautorku ispratiti na večni počinak.

Kako je naveo sve će dogoditi samo u krugu porodice jer je to bila njena želja a datum sahrane će objaviti posle vikenda.

 

Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera. Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan – piše u Laćinoj objavi na Twitteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading