NE MOŽE DA OPROSTI SEBI: Milica Pavlović otvorila dušu o bolnoj rani koja ne zarasta!

Autor:

Zabava

23.09.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica je neprekidnim radom na sebi, a i trudom dostigla sve što mnogi mogu da maštaju samo

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milica je za njega bila jako vezana

Milica Pavlović je naša proslavljena pevačica, a od skoro i glumica. Slavu je stekla učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde granda", a nakon toga je nastavila da vredno radi i grabi svaku priliku, te sad imamo mogućnost da je gledamo u novoj seriji "Pevačica".

Milica je neprekidnim radom na sebi, a i trudom dostigla sve što mnogi mogu da maštaju samo, a ono što je malo ko znao o pevačicinom životu, je rešila sada da otkrije.

- Reći ću vam nešto. Sada kada je krenula prva epizoda serije "Pevačica", nisam na vreme pozvala, ne na vreme, nego nisam prvi put pozvala svog dedu Vladimira da mu kažem "Deda odspavaj dva sata, pa večeras u 21 čas gledaš unuku kako igra u seriji". Rasplakala sam se… - rekla je Milica za portal "Naj Ženu".

 

Milica se takođe dotakla i njene najbolnije teme:

- Svaki savet moga dede. Moj deda je čovek koji je bio i gospodin i narodski čovek. Uvek ću pamtiti momente kada on stavi svoj šešir i kada moja pesme počne, on krene da maše rukom - prisetila se Milica svog dede Vladimira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading