SVI SE MOLE ZA NJENO ZDRAVLJE Rada Manojlović završila u HITNOJ, stanje je ALARMANTNO!?

Autor:

Zabava

23.09.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada ima navodno strašne posledice nakon koronavirusa, zbog čega je nedavno završila u hitnoj

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Prijatelji strahuju za Radino zdravlje

Rada Manojlović važi za jednu od naših najvećih estradnih zvezdi, dobro je poznato, da gde god na nastupu da se fatalna plavuša pojavi dovede atsmosferu do usijanja.

Međutim, jedan od razloga, zašto poznata pevačica u proteklom periodu nije nastupala, jeste koronavirus. Kako se Rada još nije oporavila, pevačica ima navodno strašne posledice, pa je nedavno završila u hitnoj, tim povodom se oglasio njen poznanik i istakao u kom je stranu atraktivna plavuša trenutno:

– Rada je imala blaže simptome i bila je u stanu u izolaciji sa sestrom Majom, jer su obe bile zaražene. Pila je terapiju i vitamine, međutim, kada je dobila test da je negativna, počela je da se zamara sve češće i da ima bol u grudima. Pripisala je to sve posledicama koje su ostale usled korone, međutim, nedavno je dobila napad, pa je morala da ode pravo u hitnu. Ona je inače odmah nakon karantina počela da radi, baš je dala pun gas, da nadoknadi te dve nedelje što je morala da miruje, i naravno, preforsirala se. Jedno veče joj je bilo baš loše, požalila se sestri Maji da je stiska neki bol u grudima… A kroz nekoliko minuta počela je da se guši. Maja je odmah stavila u kola i odvezla kod lekara. Tamo su je zadržali tri sata - tvrdi izvor za Star, pa nastavlja:

Nakon te noći otišla je u selo kod svojih kako bi se malo izolovala i odmorila. Sestru je zamolila da ne govori ocu i maćehi da je bila u hitnoj jer su se sekirali dok su njih dve bile zaražene. Sad će malo da povuče ručnu, odradiće nastupe koje je zakazala, ali će sve dnevne obaveze prolongirati kako bi bila što odmornija. Uplašila se jako, tek sada je svesna da treba vremena da joj se organizam i telo odmore i oporave – završava izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading