IVA GRGURIĆ UHVAĆENA SA NOVIM IMUĆNIM DEČKOM: Bivša voditeljka pokazala OPASNOG FRAJERA! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.09.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić nakon otkaza na televiziji Pink, u sklopu RED televizije zablistala je pored novog misterioznog dečka, sa kim je uhvaćena u noćnom provodu.

Republika

Foto: instagram.com

Iva Grgurić uhvaćena u akciji sa novim dečkom

 

Pobednica ,,Zadruge 3" i rijaliti zvezda Iva Grgurić poznata je kao voditeljka, dok nije isplivala šok odluka čelnika Pink televizije i odluka o njenom otkazu, koji je i ona sama potvrdila. 

No, pored voditeljstva, Iva je bila poznata i po vezi sa Filipom Đukićem, a nakon Zadruge 3 oni su odlučili da stave tačku na njihovu romansu. Nakon toga, Iva se potpuno povukla i svoj ljubavni život sakrila je kao zmija noge, no, izgleda da se ipak prevarila i kamere su zabeležile poljubav sa zgodnim frajerom nasred kluba. 

Republika

Foto: Republika.rs

Iva Grgurić priznala istinu o otkazu na Pinku

 

Iva je poznata kao neko ko nije krio svoju burnu prošlost, a priča o njenom ,,Zlatnom kavezu" nadeleko je poznata. Mi smo došli u posed fotografija na kojima se vidi Iva sa misterioznim imućnik momkom, sa kojim se provodi u jednom klubu, a u jednom trenutku su se čak i poljubili. 

Na fotografijama koje se nalaze u nastavku teksta možete videti i o kakvom momku je reč. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading