IVA GRGURIĆ DOBILA OTKAZ! Progovorila o detaljima, pa poručila: NEĆU ODUSTATI (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

23.09.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić, pobednica rijalitija ''Zadruga 3'' i prepoznatljivo lice emisije ''Pitam za druga'' otkrila je za naš portal detalje ljubavnog života, ali i detalje otkaza koji je dobila, te daljim svojim planovima.

Republika

Foto: Republika.rs

Iva Grgurić progovorila o otkazu na Pinku

Pobednica treće sezone rijalitija ''Zadruga'' Iva Grgurić progovorila je o detaljima iz života koje celu javnost interesuju, a ona je odlučila da ih otkrije portalu Republika.rs.

Naime, vidno raspoložena i nasmejana, Iva nam je priznala da je zaljubljena, te da zbog nove ljubavi češće posećuje Dubaji, ali da svoje pratioce ''dozira'' fotografijama i snimcima jer kako kaže želi malo privatnosti da zadrži za sebe.

Kako je bila miljenica publike tokom svog učešća u rijalitiju, zanimalo nas je da li joj nedostaje Bela kuća i da li prati novu sezonu:

- Pratim sitno jer mi je ušao drug, Dino, pa zbog njega jer mi je interesantan da vidim kako se nosi sa novom okolinom, jer  mnogo je teško ako dođeš iz neke druge sredine i nemaš nikog svog - pa dodala da je nostalgična kada joj pratioci pošalju neke snimke iz treće sezone, pa se tada priseti svih lepih trenutaka.

Republika

Foto: Republika.rs

Iva Grgurić otkrila buduće planove

Kako je vodila emisiju ''Pitam za druga'', zanimalo nas je koji su joj dalji planovi i da li ćemo imati priliku i dalje da je gledamo na televiziji.

- Svoje planove znam, ali to želim zadržati za sebe dok se ne bude realizovalo. Što se tiče toga da li me možete videti na televiziji, da, možete jer ne želim da odustanem od posla u kom sam se pronašla i u kom dajem sve od sebe - zaključila je Iva.

Šta je Iva još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading