SRAMOTAN POTEZ ANTIVAKSERA, PRAVE KAMPANJU PREKO MRTVOG NENADA NENADOVIĆA: Jokanović se odmah oglasio i zaustavio ovaj UŽAS! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.09.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Nenadović skončao je svoj život u 57. godini života, a antivakseri iskoristili su priliku da se preko njegovog imena sramotno ponašaju na društvenim mrežama!

Republika

Foto: instagram printscren

Preminuo Nenad Nenadović

 

Poznati glumac Nenad Nenadović preminuo je tokom borbe sa koronavirusom u svojoj 57. godini života, a njegovi prijatelji i porodica su se oprostili od njega potresnim rečima na drtušvenoj mreži Instagram, što možete pogledati klikom OVDE.

Međutim, kao i uvek, svaki neprijatelji će u nesreći videti trenutak gde može da se ovajdi i napljuje nečiji lik i delo, što su sada uradili antivakseri. Ono što je sve šokiralo jeste da se ispod statusa o smrti poznatog glumca Nenada priključila mala nekolicina ostrašćenih ljudi, koji su pokušali da napljuju vakcine protiv koronavirusa. 

- Komplikacija izazvanih kovidom ili trećom dozom vakcine koju je primio u četvrtak? - glasio je jedan komentar ispod vesti o smrti Nenada

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Antivakseri protiv smrti Nenada Nenadovića

 

Tim povodom oglasio se pisac i scenarista, Žarko Jokanović, putem svog Fejsbuk profila i očitao lekciju ostrašćenim licima, koji se inače i uglavnom kriju iza lažnih profila.

- Koju potrebu imate da tako gnusno lažete? Bio je moj prijatelj i saradnik i na žalost – nije bio vakcinisan nijednom dozom. Sram vas bilo! - napisao je Jokanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lidija

24.09.2021 07:56

Ja sam odrastala uz emisije Nenada i baš ga volim i cenim...žao mi je mnogo, prerano je otišao... Ali zašto se nije vakcinisao???? Pored tolikih apela i molbi...