NEMANJA STEVANOVIĆ POMENIO LIČNI OPIS: Bivši dečko Milene Ćeranić ne liči na sebe, posle raskida usledila ŠOK PROMENA! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

23.09.2021

14:21

Pevač Nemanja Stevanović iznenadio je svoje pratioce svojim novim izgledom.

youtube.com/printscreen

Nemanja Stevanović iz Zvezda Granda ne liči na sebe

 

Pevač Nemanja Stevanović je jedan od zastupljenih estradnih umetnika bio pre nekoliko godina, kada je odlučio da se upusti u rijaliti avanturu ,,Farma". Poznato je da je Nemanja ušao sa svojom devojkom Milenom Ćeranić u rijaliti ,,Farma" gde su bili žestoko osuđeni od strane naroda zbog njihovih svađa, rasprava i psovki. 

youtube.com

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović u rijalitiju ,,Farma"

 

Nemanja se potom povukao iz medija, nastavio je sa svojim životom, izbacio je čak nekoliko pesama, koje nisu prošle kod publike, pa je rešio da se totalno povuče. Pored toga što više nije zastupljen u medijima, Stevanović je načisto promenio svoj izgled, zbog čega su svi u šoku. 

On je bio jedan od boljih frajera kada je rijaliti u pitanju, zbog čega je imao veliku pažnju ženske populacije. Visok, krupan, tamnoput i ćelav, bile su sve čari koje su Nemanju krasile, a čime je osvajao devojke. Sada je situacija potpunog drugačija. 

instagram.com

Nemanja Stevanović se bavi ribolovom

 

Nemanja je sada pustio kosu, dosta je smršao, ali se i posvetio ribolovu. On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na stori kako je u ribolovu upeo veliku ribu, a tom prilikom su svi njegovi pratioci ostali u šoku zbog njegovog izgleda. 

Komentari (0)

Loading