PROCURILA FOTKA ACE LUKASA I MACE DISKRECIJE: Nakon starletinog priznanja da je imala AFERU sa pevačem, isplivao DOKAZ! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

23.09.2021

13:53

Maca Diskrecija šokirala je javnost kada je priznala u emsiji da je imala aferu sa pevačem Acom Lukasom, nakon čega se on razbesneo i opleo po starleti.

ST/D. KADIĆ, E-Stock

Isplivala zajednička fotografija Ace Lukasa i Mace Diskrecije

 

Starleta Maca Diskrecija šokirala je javnost kada je priznala u emsiji ,,Amidži šou" da je imala aferu sa pevačem Acom Lukasom, nakon čega se i on oglasio, tvrdeći da nju ne poznaje. 

Međutim, na Internetu je isplivala njihova zajednička fotografija koja potvrđuje njihovo poznanstvo. Maca je priznala u emisiji da je imala aferu sa Acom, ali da za to javnost nije znala, jer je odlučila da to sakrije. 

printscreen

Aca Lukas besan zbog Mace Diskrecije

 

Podsetimo, nedavno je i zadrugarka Marijana Zonjić, koja se nalazi u ,,Zadruzi 5" obelodanila sve detalje afere sa Lukasom, zbog čega je javnost bila šokirana. 

Na fotografiji se može zaključiti da su Maca i Aca veoma prisni, što se vidi i po njihovom izrazu lica, a zbog čega je pevač doživeo amneziju, procenite. 

Instagram.com

Aca Lukas i Maca Diskrecija uhvaćeni u akciji

 

Svaki debil može da kaže nešto na televiziji i vi zovete mene! Ko je bre Maca Diskrecija? Da li ja ličim na nekog retardiranog umobolnika, mentalno zaostalog - rekao je Lukas za "Telegraf".

- Imali smo s*ks pre nekoliko godina. Nije to neki spektakl, jer se on nije dobro pokazao. Jako je loš. Loš mu je polni organ, loš je u krevetu, pa zato govori da nije bio sa mnom. Mene je iznerviralo to što on poriče, govori svima da je to laž. Ja sam spremna da idem na poligraf. Seks smo imali u hotelu u Lukavcu, dok sam ja još bila nepoznata. Možda je zaboravio ko sam ja pa sad hoće da obnovi gradivo - ispričala je Diskrecija za prisutne medije, iznervirana što je Lukas negirao da je spavao sa njom.

Komentari (1)

Loading
gago

23.09.2021 15:03

Лукас "књижевник" има амнезију ха ха ха Чуди да је Маца дискреција хтела с њим онако ружним у кревет!