CECU RAŽNATOVIĆ URNISALI U "ZVEZDAMA GRANDA": Bosanac je OMALOVAŽIO : Ti si diskutabilna popularna pevačica

Autor:

Zabava

23.09.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija balkanska pevačica Ceca Ražnatović ušla je u verbalni okršaj sa Draganom Stojkovićem Bosancem tokom snimanja epizode ,,Zvezde Granda", a sukob je eskalirao brutalnim provokacijama.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović i Bosanac se posvađali na snimanju Zvezda Granda

 

Medijski je ispraćeno da je najvećam balaknska diva Svetlana Ceca Ražnatović postala žiri u muzičkom šou programu ,,Zvezde Granda", a gledanost zbog žestokih provokacija i priznanja je sve veća i veća. 

Međutim, iz najave nove epizode, može se zaključiti da će sledeća biti još burnija od prethodnih. Naime, Dragan Stojković Bosanac uputio je Ceci žestoke provokacije, zbog kojih su svi prisutni bili u šoku, a potom i željno iščekivajući njen odgovor. 

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Ceca Ražnatović se posvađala sa Dragan Stojkovićem Bosancem

 

- Meni je cura okej, naročito prva pesma, a druga onako, nema tu Bog zna šta da se otpeva - počeo je sa provokacijama Bosanac.

- E, neka si ga ti rekao Bosanac, da tu nema šta da se peva - uzvratila mu je iznervirana Ceca.

Ovde je sukob Cece i Bosanca tek počeo, dok se u nastavku žar rasplamsao i napravio novi ozbiljan verbalni okršaj. Ono što je Cecu iznerviralo, jeste što je njen kolega Bosanac nju nazvao popularnom pevačicom, dok sa druge strane Mariju Šerifović, koja je takođe član žirija okarakterisao kao ,,pevačina". Ceca je odmah odreagovala i obračunala se sa Draganom pred svima koji su bili prisutni na snimanju emisije ,,Zvezde Granda". 

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Ceca Ražantović i Bosanac se posvađali u Zvezdama Granda

 

- Profesija je ista, nećemo se vređati sad ovde - uzvratila je pevačica, dok je Marija sve vreme ćutala i smeškala se, ne upuštajući se u diskusiju.

- Nismo isti, ne, ne - nastavio je Dragan.

- A Ceca nije pevačina, a? - umešao se i Mili.

- Ceca je popularan pevač, ali bi se i to dalo diskutovati - zaključio je Stojković, što je izazvalo šok kod svih prisutnih na snimanju.

Podsetimo, tokom emitovanja prve epizoda ,,Zvezde Granda" Ceca Ražantović šokirala je da je sa njenim nekadašnjim prijateljem i saradnikom Milijem na sudu, zbog čega su svi ostali u šoku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Coco

23.09.2021 12:41

Svi ste vi zajedno istiiii,osim Marije. ona je za vas sve Carica.Kraljica.Maro Lutko svaka ti je na mestu.ziva ,srecna i vesela nam bila.

Odgovori 11 11
Vasar Tastine

24.09.2021 05:26

@Coco - Svi su oni isti, zajedno sa Marijom, kojoj svaka cast na glasu, ali ponasanje je jedna velika 0. Niko od njih ne bi tu trebao da sedi, osim muzickih pedagaoga. Ovo je sve skupljeno sa konca i konopca, sve neke "dive". Ceo format je katastrofa.Srecom imam daljinski.

Odgovori 12 1