BORIS BIZETIĆ U SUZAMA ZBOG NOVCA: Glumac progovorio o teškoj finansijskoj situaciji, NIJE MI ŽAO ŠTO SAM PRE SVIMA POKLANJAO "ŠAKOM I KAPOM"! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.09.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Bizetić je progovorio o teškoj finansijskoj situaciji, te da mu nije žao što je pre svima polkanjao tekstove "šakom i kapom"!

Republika

Foto: youtube printscreen

Boris Bizetić plače i cvili kada mu poštar donese penziju!

 

Boris Bizetić, kompozitor, tekstopisac, glumac, voditelj, ove godine obeležiće pet decenija postojanja na domaćoj sceni.

Tokom karijere, pisao je tekstove, ali ih i „poklanjao šakom i kapom” drugim pevačima, a sada, u 71. godini života, ne može da se pohvali finansijskom situacijom.

- Kada mi poštar donese penziju dugo ridam, plačem, cvilim i tako. Zabavno je - rekao je on, pa dodao da, kada mu stigne malo veća svota, „poljubi poštara u obraz”.

Finansije mu, priznaje, nikada nisu bile prioritet. S druge strane, nije mu žao što je davao pesme svima onima kojima bi zatrebalo.

- Nije mi žao što sam davao, ko god se javio, uvek sam davao pesme. To će biti čudno ovim današnjim generacijama, da tada niko nikom ništa nije plaćao. Pevač dobije pesmu od mene džabe, a ja onda, ako se ta ploča proda, dobijem preko računa svoj autorski honorar - objasnio je Bizetić u poznatoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Draganče

23.09.2021 17:41

Nekada davno početkom osamdesetih kada sam imao 8 do 11 godina živeo sam pored sportskog centra u Smederevu, i imao mogućnost da kao dete besplatno udjem na svaki koncert ili sportski dogadjaj koji se odvija na sportskom centru. Mislim da sam bio na 20 koncerata i 30 boks mečeva ( Smederevo je tada imalo najači bokserski klub u Evropi a možda i u svetu) niko me nije na kapiji ništa pitao kao klinac samo prodjem pored redara. Jedini koncert na koji nisam ušao je koncert grupe Rokeri s Moravu Borisa Bizetića, vraćen sam sa kapije i redar se izvinjavao da su takvu direktivu od grupe dobili. Sada kada čitam kako teško živi jer je delio kapom i šakom dodje mi da mu platim kartu za koncert na koji nisam pušten.

Marija

24.09.2021 01:46

Borise, nedaj se. Situacija u Srbiji je ekstremno teska bar za 60-70% ljudi.

BB Show

24.09.2021 15:29

Ne razumem, pa dobijao je honorar za svaku pesmu koja "prodje"