SADA JE I OZVANIČENO: Udaje se Marija Kilibarda, isplivali svi detalji glamurozne svadbe!

Autor:

Zabava

23.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvoje su zajedno više od godinu i po dana, a kako se u medijima sada navodi svoju ljubav će uskoro krunisati brakom

Republika

Foto: Promo foto

Voditeljka odlučila da stane na ludi kamen

 

Voditeljka Marija Kilibarda već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi sa Branislavom Vučelićem,a zajednički život su gotovo već započeli.

Naime, njih dvoje su zajedno više od godinu i po dana, a kako se u medijima sada navodi svoju ljubav će uskoro krunisati brakom. Par je zakazao venčanje za 30. oktobar ove godine u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Pripreme za gala venčanje su uveliko u toku, a sagovornik 24sedam portal upućen u detalje organizacije, ističe da će sve biti na nivou i „sa ukusom”. Kilibarda je odabrala modernu venčanicu, a prostor za slavlje će biti skupoceno dekorisan.

- Međutim, s obzirom na to da su isplanirali da svaki detalj bude predivan, i trošak svadbe će biti značajan. Par se iz tog razloga dvoumio zbog epidemiološke situacije da li sada da se upuštaju u to ili da sačekaju proleće, ali su na kraju ipak prelomili i zakazali veselje - objašnjava sagovornik za 24sedam i dodaje da još strepe zbog pandemije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading